Machiajul Semipermanent. Fii frumoasă în fiecare zi

Standardele de frumusețe sunt într-o permanentă schimbare, fiind din ce în ce mai înalte, fiindcă au ajuns să ne fie sursă de inspiratie, nu doar femei extraordinar de frumoase, ajunse în lumina reflectoarelor, asa cum era cu un deceniu în urmă, astăzi frumusetea ni se vinde trecută mai întai prin filtre pe Instagram sau prin lungi sesiuni de photoshop, astăzi tenul trebuie sa fie perfect, sprâncenele trebuie să completeze și complimenteze trăsăturile feței, buzele să fie voluptoase, iar privirea pătrunzătoare. Dar tot astăzi, mai mult ca niciodată, toate acestea ne sunt la îndemână, corectarea imperfecțiunilor nu mai este de ceva vreme accesibilă doar vedetelor, astăzi, din fericire, nu doar că au crescut standardele de frumusețe, dar avem la îndemână și soluții pentru a le putea atinge. De aceea, astăzi am ales să scriu nu despre cum să fii impecabilă în ziua nunții ci despre femeia care alege frumusetea zilnic, fiindcă de ce sa fii o mireasă frumoasă, când poți fi o femeie frumoasa?  Apropierea nunții vine la pachet cu o implicare mai mare în ceea ce privește rutina noastră de fumusețe, ne dorim hair stilist-ul care să ne ofere coafura perfectă, dar pentru asta trebuie să ne preocupăm înainte să avem un păr frumos, ne dorim un make-up artist talentat, dar ce ar fi când te demachiezi a doua zi după nuntă, să te privești în oglindă și să ai aceleași sprâncene frumos conturate sau aceleasi buze pline de volum? Soluția există și nu este vorba despre operații estetice sau soluții costisitoare și invazive, este vorba despre machiajul semipermanent.

depurtat.ro%20

dyfashion.ro%20

Sursa: yenartistry.com Machiajul Semipermanent

Sursa: yenartistry.com Machiajul Semipermanent

Machiajul Semipermanent. Fii frumoasă în fiecare zi!

,,Cel mai bine este să arăţi natural, dar pentru asta ai nevoie de machiaj”,  spunea cu sinceritate dar și cu pragmatism Calvin Klein. Nu ți s-a intâmplat să te machiezi, apoi să te privești în oglindă și să îți dorești ca intensitatea culorii buzelor, sau forma sprâncenelor să nu rămână în câteva ore pe un disc demachiant? Ei bine, consider că pe discul demachiant trebuie să rămână impurități, nu trebuie să rămană fața ta, consider că după ce te demachiezi trebuie să continui să te privești cu mândrie și încredere în oglindă. Din fericire trăim vremuri în care să fii frumoasă nu mai ține doar de niște gene norocoase, vremuri în care frumusețea ne este la îndemână, trebuie doar să ne informăm bine înainte și să îndrăznim să alegem frumusețea. Machiajul semipermanent este o tehnică de înfrumusețare tot mai des aleasă de femeile active, care decid să fie frumoase indiferent de momentul în care se privesc în oglindă. Acest tip de machiaj se face la sprâncene, la pleoape şi la buze, având scop estetic dar și de corectare a unor imperfecțiuni. Așa cum îi spune și numele, acest tip de machiaj este semipermanent, perfect pentru o femeie activă, care dorește să arate impecabil în fiecare dimineață fără să depună prea mult efort, dar adaptat perfect unei femei capricioase sau care dorește să urmeze mereu trendul, acest tip de machiaj rezistând între 1 și 3 ani, în funcție de calitatea pigmentului dar și de particularitățile tenului tău.

Dar partea cea mai bună abia acum vine, micropigmentarea nu mai este de ceva vreme un serviciu accesibil doar vedetelor, acum există saloane care oferă acese servicii în toate orașele mari din țară, tot ce trebuie să faci este să te informezi foarte bine înainte și să te asiguiri că vei lucra cu adevărați profesioniști, cu oameni pasionați de munca lor.  Găsești, de exemplu, servicii de micropigmentare în Constanța, oferite la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism, specialiștii lor fiind adevărați trendsetteri în industria de beauty.

Înainte de a alege un machiaj semipermanent, asigură-te că știi totul despre micropigmentarea sprancenelor, a buzelor si ochilor. Iată, în rândurile de mai jos, câteva informații de bază despre micropigmentare, apoi nu ezita să apelezi la sfaturile unui specialist pentru a-ți întipări frumusețea pe chip.

edenboutique.ro/%20

librariadelfin.ro

Micropigmentarea Sprâncenelor

Sursa: skyline-beauty-academy.ro Machiajul Semipermanent

Sursa: skyline-beauty-academy.ro Machiajul Semipermanent

Nu cred că este nevoie să îți mai spun cât de importante sunt sprâncenele în armonia unui chip, am mai scris despre asta și în alte articole, dedicate rutinei de îngrijire înainte de nuntă. Pe scurt, trebuie să știi că reușita unui machiaj profesional de mireasă ( și nu numai) depinde în primul rând de frumusețea și armonia sprâncenelor tale. În cazul în care ai fost înzestrată de natură cu fire de păr ordonate si crescute din belșug deasupra ochilor, atunci nu rămâne decât să le stlizezi puțin, apelând bineînțeles la un specialist pentru asta. Dar, pentru acelea dintre noi, care fie nu s-au născut prea înzestrate din acest punct de vedere, fie au făcut alegeri greșite de-a lungul timpului în materie de pensat trebuie știut că pot alege micropigmentarea sprancenelor. Nu, nu mă refer la acele tatuaje nereușite, care au pătruns acum câțiva ani și pe piața de la noi, la acele arcuieli desenate parcă cu șablonul, care au reușit să distrugă încrederea multora dintre noi în tehnicile de corectare a sprâncenelor.

Trebuie să știi că poți opta între micropigmentare sprâncene fir cu fir sau micropigmentare sprâncene powdering, depinzând de gusturile fiecăreia dintre noi ce tip de micropigmentare alegem. Dacă alegi tehnica powdering vei obține o simetrie perfectă, fiind o tehnică des folosită pentru a indepărta un tatuaj nereusit, și având o putere foarte mare de acoperire. Dacă îți dorești, în schimb, să păstrezi aspectul natural al sprâncenelor tale, umplând doar golurile si acoperind firele lipsă. atunci tehnica fir cu fir este cea mai potrivită pentru tine.

Micropigmentarea Ochilor

Sursa: skyline-beauty-academy.ro Machiajul Semipermanent

Sursa: skyline-beauty-academy.ro Machiajul Semipermanent

Nu ieși din casă fără a folosi tuș sau creion la ochi, sau dacă o faci, mai apoi pe timpul zilei îți dorești să-ți fi alocat măcar 10 minute conturării ochilor? Aloci în fiecare lună o sumă pe produse de machiaj pentru ochi și cu toate acestea ai dimineți în care pur și simplu nu reusesți să trasezi linia aceea perfectă pe pleape? Atunci ar trebui să iei foarte în serios ideea de micropigmentare ochi. Există două tehnici de micropigmentare a ochilor,  Micropigmentare ochi Eyeliner și Micropigmentare ochi Eyeshadow.

Dacă preferi un look mai natural și machiajul ochilor, presupune pentru tine trasarea unei linii perfecte cu tuș, atunci optează cu încredere pentru varianta de micropigmentare Eyeliner. Eyeshadow se adresează în schimb femeilor care optează pentru un machiaj complex, accentuând privirea și oferind aspectul de machiaj la orice oră din zi sau din noapte.

Micropigmentarea Buzelor

Sursa: skyline-beauty-academy.ro Machiajul Semipermanent

Sursa: skyline-beauty-academy.ro Machiajul Semipermanent

Un studiu făcut de către Universitatea din Manchester, arată că cea mai atractivă parte a anatomiei unei femei sunt buzele. Studiul arată că buzele reprezintă unul dintre aspectele cele mai senzuale ale corpului unei femei şi că joacă un rol fundamental în atracţia senzuală umană, spune Dr. Geoff Beattie, unul dintre cercetători. Iata care se pare că este combinația perfectă: “buze pline, colorate cu roşu“. Nu trebuie să ne mire faptul că tot mai multe femei aleg să intervină asupra aspectului natural a buzelor. Ce ne oferă micropigmentarea buzelor? Buze pline și conturate, oferind iluzia de mărire. Și în această situație există două metode, respectiv tehnica Contur și  tehnica Full Lips.  Micropiogmentarea prin tehnica Contur este folosită în general perntru a masca imperfectiuni cum ar fi pete de culoare sau asimetrie. Micropigmetarea full lips în schimb, este cea mai îndrăzneață dintre tehnici. Dacă alegi machiajul semipermanent, practic, vei avea buzelor rujate timp de 3 ani de zile, fără să îți faci griji că îi vei lasa iubitului ruj pe buze și fără să îți mai cauti rujul preferat prin geantă dimineata.

Iar, pentru aceea dintre voi pentru care machiajul este mai mult decat o opțiune personală, fiind o pasiune, trebuie să știți că, saloanele mari, care oferă servicii de micropigmentare, organizează în general si cursuri in acest sens, este și cazul Skyline – academie si cursuri de micropigmentare sprancene, buze si ochi în Constanța.

Fii frumoasă în fiecare zi! Nu există femei urâte, există însă femei care nu se ocupă suficient de imaginea lor!

Sursa: yenartistry.com Machiajul semipermanent este o tehnică de înfrumusețare

Machiajul semipermanent este o tehnică de înfrumusețare

 

 

 

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment