Machiajul perfect pentru o mireasa blonda

Machiajul perfect pentru o mireasa blonda

Ziua nuntii este un eveniment extrem de important care necesita foarte multa munca, atentie si dedicare, astfel incat fiecare detaliu trebuie sa fie pus la punct din timp.

dyfashion.ro%20

pensulemachiaj.ro

Machiajul tau trebuie sa arate perfect, fara vreo urma de imperfectiune, sa iti puna in evidenta trasaturile si sa tina cont de cum arati, pornid de la culoare pielii, culoarea ochilor, forma fetei, dar si culoarea parului.

Femeile cu parul blond se pot bucura de un machiaj realizat in nuante de nude, gri, verde mai inchis, mov si chiar albastru inchis. Totul depinde de preferintele fiecaruia, de viziune, in final, scopul machiajului sa fie unul singur si sa fie rspectat, si anume acela de a pune in evidenta frumusetaea naturala, sa evidentieze cele mai frumoase trasaturi ale miresei si sa aduca in prim-plan o fizionomie blanda, angelica, misterioasa si care straluceste din interior spre exterior.

In ceea ce priveste buzele, pentru o mireasa cu parul blond s-ar potrivi un ruj in nuante “dulci”, roz descis, liliachiu, nude. Rujul rosu, din nou, se potriveste foarte bine unei mirese cu parul deschis la culoare. Aceasta culoare pune in evidenta zabetul si culoarea ochilor, oferind un plus de stralucire si vibratii.

felicitystore.ro

edenboutique.ro/%20

Machiajul perfect pentru o mireasa blonda

Machiajul perfect pentru o mireasa blonda

Incercati sa inlaturati din machiajul vostru culori precum galben sau portocaliu, acestea nu va avantajeaza, deoarece nu ar crea un contrast frumos impreuna cu parul vostru.

Pometii se pot bucura de nuante calde, de piersiciu, roz pudrat foarte delicat care va pun in evidenta obrajii.

Sprancenele trebuie umplute, dar acest lucru trebuie realizat pastrandu-se forma naturala a acestora. O conturare agresiva a sprancenelor ar intuneca fata tinerei mirese si nu ne dorim acest lucru.

Machiajul perfect pentru o mireasa blonda

Machiajul perfect pentru o mireasa blonda

In cazul in care ai firele sprancenelor deschise la culoare, foloseste un fard sau, de ce nu, gel de sprancene, insa acestea nu trebuie sa fie mai inchise decat sprancenele tale, cel mult cu o nunta sa fie mai inchise, in cazul in care va doriti acest lucru. Aveti posibilitatea sa va achizitionati o paleta cu mai multe farduri de culori diferite, astfel incat va ofera posibilitatea sa le incercati si sa puteti alege dintr-o gama variata. Insa, daca sprancenele tale nu au nevoie de niciun retus si iti plac asa cum sunt naturale, aveti posibilitatea sa folositi doar un gel transparent de sprancene care are menirea de a va fixa firele de par pentru a nu se incurca si sa isi pastreze forma perfecta.

Machiajul perfect pentru o mireasa blonda

Machiajul perfect pentru o mireasa blonda

Da, poti opta pentru un machiaj de tip smokey-eye, insa fii foarte atenta sa nu exagerezi cu acest concept. Poti opta pentru nuante de gri sau maro in defavoarea negrului, culoare care v-ar putea transforma machiajul intr-unul foarte grafic, dur si nu ne dorim acest lucru in niciun caz. Puteti folosi, de asemenea, pentru a scoate in evidenta si mai mult ochii vostri, o linie de tus foarte bine si discret trasata.

Avem nevoie de un look natural, romantic si “cuminte”, care ne lumineaza chipul, si nu ni-l intuneca printr-un machiaj mult prea strident, care ne pune in evidenta trasaturile si care ne face sa ne simtim perfect in pielea noastra.

In continuare va invit sa cititi si articolul acesta.

Despre autor

Stanciu Mihaela

2 Comentarii

Leave a Comment