Machiajul miresei cu ochi verzi

Machiajul miresei este unul dintre cele mai importante detalii. Fiecare femeie isi doreste sa fie stralucitoare in ziua nuntii. Imbracata in rochia de mireasa, inconjurata de oamenii dragi si alaturi de barbatul pe care il iubeste, va fi cu siguranta o aparitie impresionanta. Si, daca mai luam in calcul si machiajul realizat corect, atunci este evident ca in ziua cea mare va arata de milioane. Culoarea ochilor trebuie sa fie pusa in evidenta de machiaj. Daca ai ochii verzi trebuie sa cunosti cateva reguli care te vor ajuta sa evidentiezi culoarea ochilor.

depurtat.ro%20

modlet.ro

Machiajul miresei cu ochi verzi

1. Corectorul este foarte important. Inainte de toate, trebuie sa il aplici. Foloseste-l pe cel pe care il consideri cel mai potrivit.

2. Dupa aceea se va aplica fondul de ten. Acesta trebuie sa aiba aceeasi nuanta ca nuantii pielii. Nu trebuie sa existe diferente foarte mari, pentru ca se vor vedea si nu vor fi placute.

3. Aplicati foarte bine fondul de ten. Trebuie intins pe toata suprafata fetei.

elefant.ro%20

edenboutique.ro/%20

4. Dupa aplicarea fondului de ten se va aplica si o pudra. Aceasta poate fi translucida sau mata.

Machiajul miresei cu ochi verzi

Machiajul miresei cu ochi verzi

5. Apoi se va aplica fard pe obraz. Culoarea acestuia poate fi roz sau rosie. Cu ajutorul acestuia va veti putea accentua culoarea ochilor.

6. Pe pleoape se va aplica primer. Astfel machiajul va fi mai intens. In afara de asta, va tine mai mult.

7. Folositi o pensula pentru aplicarea unui fard. Este indicat sa aiba o culoare metalica. Fardul se va aplica pe partea de sus a pleoapei.

8. Dupa aceea se va aplica fard in zonele interioare si exterioare ale ochilor. Culoarea acestui fard trebuie sa fie inchisa, intunecata.

9. Apoi, cu ajutorul unei perii, se vor amesteca foarte bine culorile.

CITESTE SI: Programari de facut inainte de nunta pentru infrumusetare

CITESTE SI: Este sau nu este bine ca mireasa sa se machieze singura?

Machiajul miresei cu ochi verzi

Machiajul miresei cu ochi verzi

10. Dupa aceea trebuie sa se aplice creionul de ochi.

11. Urmatorul pas este sa aplicati mascara pe gene pentru ca acestea sa fie mai lungi si mai bogate.

12. Nu trebuie neglijate nici buzele pentru ca machiajul sa fie complet si sa puna in evidenta trasaturile faciale si frumusetea miresei.

13. Culoarea indicata pentru ruj este roz. Trebuie sa fie un roz pal.

14. Peste ruj se va aplica si un luciu de buze. Acesta are scopul de a da mai mult volum si de a face buzele mai stralucitoare.

Daca urmeaza sa fii mireasa si vrei sa te machiezi singura, sau daca vei cere ajutorul unei prietene care nu cunoaste toate regulile machiajului perfect, atunci sfaturile de mai sus iti pot fi de un real ajutor. Daca ai ochii verzi stii ce trebuie sa faci pentru a fi cea mai frumoasa in ziua nuntii. Este un machiaj usor de realizat, nu este foarte intens. Iti va pune in valoare frumusetea, va scoate in evidenta culoarea ochilor tai.

Asadar, daca ai ochii verzi si ai nevoie de putin ajutor pentru machiajul miresei, nu trebuie decat sa iei in calcul cateva sfaturi simple si eficiente care te vor face sa te simti de milioane in ziua cea mai importanta din viata ta.

Si acum, la final, inainte de a incheia materialul, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment