Machiajul miresei cu fata rotunda

Ai fata rotunda? In acest caz, atunci cand te machiezi trebuie sa tii cont de cateva reguli. Astfel te asiguri ca vei avea un machiaj reusit, mai ales in ziua in care te vei casatori si vei vei dori sa fii perfecta. Asadar, iata ce trebuie sa stii despre machiajul miresei cu fata rotunda.

Machiajul miresei cu fata rotunda

Machiajul trebuie realizat astfel incat forma fetei sa nu mai para la fel de rotunda. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii daca te regasesti in aceasta situatie, este ca trebuie sa iti conturezi fata. Astfel vei obtine machiajul ideal.

Daca ai fata rotunda, atunci nu este deloc indicat sa aplici blush pe pometi. Asta deoarece fata ta va parea mult mai rotunda, ceea ce contrasteaza cu efectul final la care trebuie sa ajungi dupa aplicarea corecta a machiajului pentru acest tip de fata. Acel blush trebuie sa fie aplicat pe partea inferioara a fetei. Mai exact, de-a lungul acesteia. Astfel se va crea iluzia ca fata ta este mai subtire si mai alungita.

Machiajul miresei cu fata rotunda

Machiajul miresei cu fata rotunda

Nuantele de maro sunt cele mai indicate in astfel de situatii. Asta pentru ca vor face machiajul sa arate mult mai bine. Daca vei aplica un fard de pleoape in aceeasi nunata, atunci ochii tai vor fi mult mai accentuati, culoarea acestora va iesi in evidneta si vor fi mult mai frumosi.

Autobronzantul este recomandat femeilor cu fata rotunda. Bineinteles ca depinde si de tenul pe care il ai. Insa specialistii sustin ca ajuta foarte mult la realizarea machiajului, in special daca ai fata rotunda. Asa ca, daca urmeaza sa te casatoresti si vrei sa realizezi singura machiajul, ori te va ajuta cineva, insa ai vrea sa cunosti dinainte cateva detalii legate de machiajul potrivit pentru fata rotunda, atunci acesta este un detaliu pe care trebuie sa il stii.

CITESTE SI: Machiajul miresei cu ochi verzi

Machiajul miresei cu fata rotunda

Machiajul miresei cu fata rotunda

CITESTE SI: Machiajul miresei cu ochii albastri

Trebuie sa li se acorde atentie si sprancenelor. Pentru ca machiajul sa fie complet si corect, sprancenele trebuie sa fie bine conturate. In felul acesta se creeaza iluzia ca fata ta este mai alungita.

In ceea ce priveste fardul de pleoape, trebuie sa stii ca sunt unele culori recomandate femeilor care au fata rotunda. Spre exemplu, alegerile ideale pot fi maro, negru, mov, albastru inchis.

Asadar, machiajul miresei cu fata rotunda nu este greu de realizat. Atata vreme cat cunosti cateva reguli de baza pentru realizarea corecta a acestuia, rezultatul final va fi uimitor. Indiferent daca vei realiza singura machiajul pentru ziua in care te vei casatori, ori vei avea ajutor din partea unei prietene, ori din partea unui specialist, daca ai acest tip de fata, atunci este bine sa cunosti regulile de mai sus. Iar data viitoare cand te vei machia, vei sti cu siguranta ce este indicat sa faci si ce trebuie sa eviti.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat cateva informatii legate de realizarea corecta a machiajului pentru mireasa cu fata rotunda, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment