Lupta pentru buchetul miresei

Nu e de glumit cand vine vorba despre buchetul miresei. Am vazut cum unele domnisoare de onoare sunt dispuse sa faca orice pentru a pune mana pe el. Si nu ai cum sa nu te intrebi de unde vine aceasta dorinta atat de puternica de a prinde buchetul. Desigur, este amuzant, este vorba despre traditii, superstitii si asa mai departe. Dar sa intreci orice masura, sa te accidentezi pentru buchetul de flori, este greu de inteles. Poate nu ai luat parte la o nunta cu astfel de peripetii, insa internetul este plin de filmulete care arata clar cum unele domnisoare de onoare devin cei mai fiorosi pradatori cand mireasa se pregateste sa arunce buchetul.

teilor.ro

Lupta pentru buchetul miresei

Da, vrei sa prinzi buchetul. Pentru ca ti se pare distractiv, pentru ca se spune ca cea care pune mana pe el va fi urmatoarea care se va casatori. Ma intreb daca merita sa te pui in pericol pentru o superstitie si doar din amuzament. Am vazut ca unele femei iau in serios acest moment al nuntii. Probabil acesta este motivul principal pentru care participa la eveniment. Ok, vrei sa il prinzi, insa nu te arunca peste celelalte doar pentru a iesi tu invingatoare din aceasta competitie! Nu lua totul in serios atat de tare! Si de unde vine aceasta dorinta atat de aprinsa de a pune mana cu orice pret pe buchetul miresei? Sa fie doar spiritul competitiv? Dorinta de a te casatori? Dorinta de a te amuza? Dar parca toate dispar cand cazi, cand te arunci in apa dupa buchetul aruncat nu prea bine de mireasa.

Lupta pentru buchetul miresei

Maxtography

Si, oricat de greu pare de crezut, am vazut cum una dintre domnisoarele de onoare de la o nunta, tinea un copil in brate in timp ce astepta ca mireasa sa arunce buchetul. Ca era copilul ei sau nu, nu stiu si nici nu este relevant. Insa, cand a vazut buchetul in aer a scapat copilul din brate pentru a prinde florile. Din fericire, celui mic nu i s-a intamplat nimic.

CITESTE SI: Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?
CITESTE SI: Sa fii domnisoara de onoare: binecuvantare sau tortura?

Lupta pentru buchetul miresei

Shutterstock

teilor.ro

Dar vazand atat de multe momente tragicomice la nunta, stau si ma intreb daca prinderea buchetului miresei a devenit un instinct pentru cele care merg la nunta. E ca si cum participa la o competitie pentru care s-au pregatit toata viata. Si cred ca daca nu castiga trofeul pentru care unele isi pun in pericol manichiura, mainile, picioarele etc., atunci nu mai au un alt scop in viata. Amuzant? Trist? Si una si alta? Greu de spus, greu de inteles acele femei pe care le vezi in aer, cu mainile in toate directiile, doar-doar vor prinde ele buchetul. Si ce fac daca au buchetul si nu sunt inca intr-o relatie? Oare cred ca prinzand acele flori, acestea vor aduce in mod miraculos si printul pe un cal alb?

Este greu sau imposibil sa intelegi acea lupta aproape pe viata si pe moarte intre domnisoarele de onoare pentru buchet. Desigur, totul este distractiv, dar pana la o anumita limita. Dincolo de ea, devine totul si tragic si comic.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment