Lunile cu noroc pentru căsătorie în 2019

Acestea sunt lunile cu noroc pentru căsătorie în 2019.

Ești pregătit să stabilești o dată pentru nuntă? Iată când nu trebuie să faci nunta!

Verifică împreună cu noi datele care, potrivit unor tradiții și superstiții, sunt considerate norocoase, dar și pe cele care ar trebui evitate cu orice preț. Fie că vrei ca toți invitații și toți cei dragi să fie prezenți la ziua cea mare alături de tine, fie că în unele zile biserica refuză să oficieze această ceremonie, dacă vrei să te căsătorești anul acesta, trebuie să știi aceste informații.

În primul rând evită zilele care sunt importante pentru tine și pentru invitații la care ții cel mai mult. Verifică-ți, deci, calendarul pentru a elimina datele când ar putea exista reuniuni alături de colegii de liceu sau facultate, alte nunți în familie, aniversări, botezuri, sau orice alt eveniment care i-ar putea include pe prietenii tău sau pe membri ai familiei tate.

Lunile cu noroc pentru căsătorie în 2019

Lunile cu noroc pentru căsătorie în 2019

În ceea ce privește nunțile de weekend când oameni au liber toți în ziua de luni, sau și-o pot lua pentru a se recupera, lucrurile sunt cu „dus și întors”. Duminica nunțile sunt mai ieftine, tarifele scad în ultima zi a săptămânii, dar costurile de călătorie pot fi mai scumpe dacă nunta are loc de Revelion sau Crăciun. Totodată trebuie să știi și că în toate zilele de post ale oricărui an nu se fac nunți.

Unele superstiții vechi au câte o soartă pentru fiecare lună în care un cuplu de miri alege să se căsătorească. Deși de-a lungul vremii s-au construit variante diferite ale acestor credințe populare foarte interesante, am decis să vi le prezentăm pe cele care și-au câștigat deja o mare popularitate în rândul oamenilor.

Lunile cu noroc pentru căsătorie în 2019

Lunile cu noroc pentru căsătorie în 2019

 1. Căsătoria în luna ianuarie se spune că ar anunța văduvie.
 2. Mariajul oficiat în luna februarie este unul fericit, înseamnă că cei doi soți se vor sprijini unul pe altul în toate cele importante pentru ei pe întreg parcursul vieții.
 3. Martie nu este o lună în care să vrei să te căsătorești fiindcă o credință populară anunță probleme în căminul mirilor căsătoriți în această lună.
 4. Dacă nu vreți multe schimbări în căsnicie, nu alegeți să faceți nunta în aprilie.
 5. Căsătoria în mai anunță intervenții străine și nedorite în căsnicia celor doi.
 6. Mariajul debutat în luna iunie anunță faptul că viața cuplului va lungă și pașnică, liniștită și echilibrată.
 7. Iulie aduce într-o căsnicie amintiri dulci și fericite împreună alături de familie și prieteni.
 8. Una dintre preferatele multora este luna august, se zice că dacă te căsătorești în august vei rămâne mereu amantul și prietenul cel mai bun al perechii alese.
 9. Septembrie aduce liniște și strălucire într-o căsătorie.
 10. Despre luna octombrie opinia populară este că aduce obstacole în mariaj.
 11. Dacă tot ceea ce îți dorești în viața de cuplu și în căsnicie este norocul, atunci e musai să alegi o dată în luna noiembrie pentru căsătorie.
 12. Despre cei căsătoriți în iarna lunii decembrie se spuen că iubirea lor va evolua și va străluci din ce în ce mai mult în fiecare an.

Dacă te întrebai și ce zi a săptămânii să alegi, îți putem prezenta o veche superstiție construită sub forma unei poezii:

„Luni pentru bogăție, marți pentru sănătate,

miercuri e cea mai bună zi a tuturor, joi pentru pierderi,

vineri pentru cruci și, sâmbătă, niciun noroc deloc”.

Mergi și mai departe cu planurile, urmărește clipuri artistice de nuntă pe pagina StudioBlitz! Și nunta ta poate arăta așa.

Despre autor

C.S.

Leave a Comment