Luna de miere perfecta. Top 5 insule din Europa unde sa petreci luna de miere

Pregătirea unei nunți poate fi extrem de solicitantă, iar viitorii miri nu de puține ori se trezesc visând cu ochii deschiși la perioada ce urmează nunții, mult asteptata luna de miere.  Cu toții ne dorim luna de miere perfectă, pe o insulă cu nisip fin, vegetație luxurianta si apă de culoare turcoazului. Dar ce ne facem atunci cand bugetul sau timpul nu ne permit să ne petrecem luna de miere pe o insulă îndepărtată? Iată mai jos Top 5 insule din Europa unde sa petreci o luna de miere perfecta:

Luna de miere perfecta in insulele exotice ale Europei

Tenerife-complex-luna-de-miere

Tenerife-complex-luna-de-miere

Din fericire Europa ascunde comori nebănuite și în rândurile de mai jos mi-am propus să prezint câteva destinalții de vis, accesibile cu buget redus și la distanță de maxim 3-4 ore de zbor.

Sardinia, Insula de Smarald

Scăldată de apele calde ale Mediteranei, la doar 2.30 ore de zbor direct București-Alghero, Sardinia are toate atributele pentru a oferi luna de miere perfecta chiar și celor mai pretențioși proaspăt căsătoriți. Poți opta pentru o plajă liniștită, cum este superba Pineta Maria, în față cu întinderi infinite de albastru perfect, în spate cu zone umbrite de pini, sau poți alege un sejur pe Coasta de Smarald, mult mai ofertantă în materie de resorturi luxoase, dar mai putin intima. Personal m-am intors cu imaginea plajei cu pini, intipărită pe retină și în suflet și aș retrăi oricănd acolo cateva zile de miere alături de persoana iubită.

Sardinia-pineta-de-maria-pia

Luna de miere perfecta – Sardinia-pineta-de-maria-pia

Tenerife, Insula eternei primăveri

Răsărită parcă din apele Oceanului Atlantic, Tenerife aduce la un loc plaje cu nisip fin și vegetație luxuriantă, plaje cu nisip negru,vulcanic, ce contrastează perfect cu cerul oglindit în Ocean. Plaje fabuloase, vulcan, deşert, stațiuni cochete în plus o temperatură prietenoasă pe tot parcursul anului, fiindca în Tenerife temperatura minimă coboară rar sub 20 de grade iar temperatura maximă este in general in jur de 30 de grade. Nu-ți ramâne decât să savurezi cocktailul preferat alături de persoana iubită, cu muzica oceanului pe fundal intr-o luna de miere perfecta.

Tenerife-Plaja-cu-Nisip-Vulcanic

Tenerife-Plaja-cu-Nisip-Vulcanic

Luna de miere perfecta in Azore, Insulele de la capătul Europei

Situate în Oceanul Atlantic, la 1500 de km de coastele Portugaliei, Insulele Azore sunt o întindere de verde nesfârșit. Greu de crezut că te afli încă pe tarâmul batrânului continent. Verdele nesfârșit este presărat din loc în loc cu tufe de hortensii sălbatice și în orice loc ți-ai arunca privirea insula își oglindește frumusețea într-un lac. Ce început mai bun pentru viața în doi ti-ai putea dori, decât câteva zile petrecute împreună pe acest tărâm plin de farmec?

Azore-Lacul-De-Foc

Luna de miere perfecta-Azore-Lacul-De-Foc

 

Malta, luna de miere pe Insula de Miere

Situată în bazinul Mării Mediterane, la putin peste 2 ore de zbor pe ruta Otopeni- La Valletta, Insula Mierii așa  cum este supranumită Malta, datorită culorilor clădirilor, care mângâiate de soare par de culoarea mierii, este ideală pentru a-ti petrece luna de miere. Un loc însorit, unde timpul pare să fi stat pe loc, Malta îmbie parcă la visare. Iata luna de miere perfecta în care să tot visezi în doi.

Luna de miere perfecta Malta-La-Valletta

Luna de miere perfecta Malta-La-Valletta

Ibiza, Insula Petrecerilor

Dacă sunteți mai petrecăreți din fire și noaptea nuții v-a deschis apetitul pentru petreceri atunci Ibiza este locul ideal pentru luna de miere.  Cunoscută în toată lumea pentru viața de noapte tumultoasă, Ibiza poate îmbina perfect distracția cu romantismul, fiindcă chiar dacă noaptea intreaga insulă petrece, ziua plajele superbe sunt pline de tineri îndrăgostiți.

Oricare ar fi destinația aleasă pentru luna de miere, nu uita să sărbătorești dragostea în fiecare zi. Te invit pe pagina StudioBlitz pentru a urmări cum au ales alți miri să-și imortalizeze dragostea.

Ibiza-party

Ibiza-party

Despre autor

C. Alina

7 Comentarii

Leave a Comment