Luna de miere pentru gurmanzi

Luna de miere pentru gurmanzi este soluția pentru cei care vor o lună de miere deosebită, care să nu fie doar despre relaxare, șampanie și priviri gingașe, ci să aibă parte și de experiențe noi, în acest caz, gusturi noi sau gusturi vechi, de mult uitate.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Luna de miere pentru gurmanzi

Indiferent că vă doriți să experimentați anumite mâncăruri și astfel, deja știți cu exactitate unde doriți să vă petreceți luna de miere pentru gurmanzi, sau că doriți să faceți un anumit circuit, pentru a apuca să gustați diverse mâncăruri, din diverse țări, acest fel de a petrece luna de miere este mai mult decât…delicios.

luna de miere pentru gurmanzi sursa-off-time.ro

luna de miere pentru gurmanzi sursa-off-time.ro

Răsfățul culinar, combinat cu dragostea dintre tinerii căsătoriți nu poate duce decât la o luna de miere pentru gurmanzi. O lună de miere specială unde mirodeniile, ingredientele și iubirea fac casă de piatră!

Citiți și despre: Scufundări în luna de miere, Luna de miere în Egipt

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Destinații pentru luna de miere pentru gurmanzi

În cazul în care vă doriți o lună de miere pentru gurmanzi, dar încă nu v-ați decis asupra destinației, sau destinațiilor, vă invităm să citiți în continuare acest articol. De asemenea, în afară de asta, puteți opta pentru o croazieră care să vă permită să acostați în țările dorite.

1.Istanbul  se află în topul nostru pentru că aici vă veți putea bucura de cea mai bună cafea turcească și de dulciurile lor tradiționale deosebite, precum baklavaua și kunefe(brânză proaspătă cu crustă de griș sau tăiței). De asemenea, aici veți putea vedea  diverse forme de kebab, mâncăruri picante precum sucuk (cârnat tradițional), dar și kumpir (cartof copt cu măsline, ciuperci, ardei etc).

kunefe-turkish cusine

2.Franța este și ea o destinație țintă pentru cei care își doresc o luna de miere pentru gurmanzi, fie că este vorba de Paris sau un alt oraș. Aici vă puteți delecta cu vestitele soiuri de vin franțuzesc, dar și cu mâncăruri precum quiche (tartă sărată cu carne, brânză sau legume), brânza Raclette, foie gras și vestitele produse de patiserie.

quiche

3.Japonia are la baza ingrediente precum peștele, orezul și fructele de mare, iar dacă sunteți fani soia, condimente aromate, wasabi, ghimbir și semințe uscate, trebuie să ajungeți aici în luna de miere pentru gurmanzi. În Japonia veți putea gusta ramen (supă cu pui, sos de soia, ceapă verde, porumb, etc), sushi, sake (vin din orez) și mochi (prăjitură din orez).

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

ramen sursa-eitanbernath.com

4.Grecia este și ea o țară atractivă din punct de vedere gastronomic. Pentru gurmanzi, este o destinație perfectă pentru luna de miere, căci bucătăria mediteraneeană este cunoscută pentru consumul de legume, pește, ulei de măsline, iaurt, carne și diverse ierburi. Dacă iaurtul grecesc nu vă încântă, atunci poate vă încântă următoarele: mousaka, souvlaki, galaktoboureko (foi de plăcintă cu griș și sirop de portocale) și tzatziki (iaurt cu usturoi, castravete și mărar).

GalaktoboureSursa mugreekdish.com

5.Jamaica îi așteaptă pe iubitorii de pui marinat la grătar, bere, rom și fructe tropicale. Tinerii căsătoriți care aleg să-și petreacă luna de miere pentru gurmanzi aici, se pot bucura de gastronomia jamaicană, cunoscută pentru condimentele picante, peștele sărat, fructul ackee, tocana de capră și carnea afumată.

ackee fruit

ackee fruit

Dacă încă nu v-ați decis în privința destinației, puteți intra și aici, pentru a găsi și alte țări potrivite pentru luna de miere pentru gurmanzi.

Despre autor

M Olga

1 Comentariu

Leave a Comment