Luna de miere a vedetelor 2019

Luna de miere este cea mai așteptată vacantă de către toate cuplurile, iar dacă te interesează luna de miere a vedetelor din anul acesta, citește aici despre vacanța lor în doi. Te poți inspira de la ei în ceea ce privește destinația, sau din contra, poți evita destinațiile frecventate de către vedetele noastre, dar și cele din afară.

Luna de miere a vedetelor

În timp ce unele vedete țin ascuns doar pentru ei locul unde își petrec luna de miere, altele nu au nici o problemă în a vorbi despre luna lor de miere. Unele vedete dezvăluie locul în care au petrecut, ba mai mult, dau și detalii, altele sunt surprinse de paparazzi, iar alte vedete aleg să vorbească despre luna lor de miere chiar dinainte, încă din momentul când și-o planifică, așa cum a fost cazul Andreei Bălan, care din păcate, a trebuit să-și amâne luna de  miere.

Vezi în acest articol are sunt locațiile atunci când este vorba despre luna de miere a vedetelor 2019.

Citește și: Luna de miere în România, Luna de miere în Italia, Destinații exotice pentru romatici în luna de miere.

Destinațiile pentru luna de miere a vedetelor

Citiți mai jos o parte dintre destinațiile alese de către vedetele noastre, dar și cele din afara țării pentru luna de miere din anul 2019.

1.Maldive

Pe site ul www.elle.ro găsim informația conform căreia, Sophie Turner, actița care a câstigat dragostea fanilor săi, grație filmului Game of Thrones,  și Joe Jonas au petrecut de minune în Maldive, într-un resort de lux, Soneva Fushi. Pe site-ul meționat veți găsi mai multe poze cu cei doi îndrăgostiți.

joe jonas si sophie turner Kissfm.ro

joe jonas si sophie turner Kissfm.ro

2.Croazieră pe Marea Mediterană

Croziera pe mare este printre preferințele unora atunci când este vorba despre luna de miere a vedetelor. Ei bine, Tatiana Spînu și Andrei Rotaru au acest acest mod de a-și petrece luna de miere, iar în fiecare zi au posibilitatea de a cunoaște un nou oraș și chiar o nouă țară.

Tatiana SPÎNU- Croaziera sursa- shok.md

Tatiana SPÎNU- Croaziera sursa- shok.md

3.Saint-Tropez

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au ales pentru luna de miere a vedetelor, Saint-Tropez. Pe www.libertatea.ro găsim informația conform căreia, cei doi îndrăgostiți profită din plin de momentele petrecute împreună. Se pare că aceștia îți doresc să se întoarcă 3.

Brigitte-Saint-Tropez, sursa litertatea.ro

Brigitte-Saint-Tropez, sursa litertatea.ro

Tot la Saint-Tropez au plecat și Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi, după ce au avut cununia civilă. Relația celor doi a fost una tumultoasă, iar fotografiile din luna lor de miere, ne sugerează faptul că le prinde bine vacanța.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sursa viva.ro

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sursa viva.ro

4.Portofino, Italia

Caroline Wozniacki, celebra tenismenă, alături de soțul ei, baschetbalistul David Lee, au ales pentru luna de miere a vedetelor destinația Portofino. Pe www.dailymail.co.uk găsim mai multe detalii despre luna lor de miere, dar și mai multe fotografii cu ei doi.

Luna de miere a vedetelor sursa dailymail.co.uk

Luna de miere a vedetelor sursa dailymail.co.uk

Maldive, Saint-Tropez, croazieră pe Marea Mediterană și Portofino sunt doar câteva dintre destinați atunci când vine vorba despre luna de miere a vedetelor pe anul 2019. Aici veți găsi mai multe destinații pentru luna de miere, alese de către vedete de-a lungul anilor, nu doar pe anul 2019.

Despre autor

M Olga

Leave a Comment