Lucrurile simple pe care le fac cuplurile fericite

Cuplurile fericite fac anumite lucruri simple. Poate uneori nu realizam ca astfel de lucruri, oricat de simple ar fi ele, sunt cele care consolideaza relatia. Iata ce poti face si tu (daca nu faci inca aceste lucruri), astfel incat relatia cu partenerul de viata sa devina din ce in ce mai puternica.

Lucrurile simple pe care le fac cuplurile fericite

1. Este important sa fii prezenta. Este adevarat ca uneori nu aveti timp unul pentru celalalt. Locul de munca va ocupa mult timp. Insa, atunci cand prindeti cateva momente singuri, profitati de ele. Ceea ce inseamna ca trebuie sa lasati la o parte orice lucru care va poate distrage atentia. Implicati-va, fiti prezenti. Astfel relatia voastra se va dezvolta frumos, iar legatura dintre voi va deveni mult mai puternica.

Lucrurile simple pe care le fac cuplurile fericite

Lucrurile simple pe care le fac cuplurile fericite

2. Cand ajungi acasa, lasa totul in urma. Orice urma de frustrare, nervii, tensiunea acumulata peste zi. Trebuie sa uiti de tot. Cand ajungi acasa incearca sa ai zambetul pe buze. Intampina-ti partenerul de cuplu astfel si veti vedea ca imediat starea voastra de spirit se va schimba, va deveni mai buna. Nu trebuie sa lasati lucrurile din afara relatiei sa intervina intre voi. Ce se intampla la serviciu sau cu prietenii, trebuie sa lasati in urma. Asta pentru ca relatia voastra sa nu aiba de suferit. Nu lasati grijile de peste zi sa intervina intre voi.

3. Arata-i ca pareciezi ceea ce face pentru tine. De fiecare data cand te surprinde, nu uita sa-i arati ca apreciezi ceea ce a facut pentru tine. De asemenea, nu faci nimic gresit daca din cand in cand ii pregatesti si tu anumite surprize. Astfel veti iesi din rutina si va veti arata unul celuilalt cat de mult contati.

CITESTE SI: Semne ca nu (mai) esti indragostit/a

CITESTE SI: Semne ca partenerul de cuplu te respecta

4. Spune mai des „da”. Daca ai observat ca refuzi sa te implici in anumite lucruri pe care le propune partenerul de viata, atunci poate ar trebui sa te gandesti la asta. Poate ca nici lui nu ii place cand vede ca orice propune, tu spui „nu”. Se poate simti frustrat. Invata sa accepti provocarile, sa faci lucruri noi impreuna cu partenerul de viata. Astfel va veti apropia mai mult unul de celalalt. De asemenea, lucrurile noi pot fi foarte interesante.

Lucrurile simple pe care le fac cuplurile fericite

Lucrurile simple pe care le fac cuplurile fericite

5. Nu uita sa iti arati afectiunea. Chiar daca el stie ce sentimente ai fata de el, incearca sa ii si arati. Prin gesturi simple, insa care conteaza mult. Nu il lasa doar pe el sa faca asta. Sunteti un cuplu, deci comportati-va ca atare si aratati-va unul celuilalt cat de mult va iubiti. Tocmai aceste gesturi mici, care poate nu par importante, sunt cele care sudeaza mult mai bine relatia voastra.

Iar acum, la final, dupa ce am aflat care sunt lucrurile simple pe care cuplurile fericite le fac impreuna, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Sunt imagini artistice si, nu in ultimul rand, sunt incarcate de emotii. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

5 Comentarii

Leave a Comment