Lucrurile pe care sa i le spui sotului tau pentru a avea o casnicie fericita

Daca sunteti impreuna de mai mult timp, atunci poate ati uitat sa faceti sau sa spuneti anumite lucruri simple, insa extrem de importante pentru ca relatia voastra sa fie una frumoasa, fericita si de durata. Tu stii care sunt lucrurile pe care sa i le spui sotului tau pentru a avea o casnicie fericita? Mai jos vei gasi cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti imbunatatesti reltia cu sotul tau.

teilor.ro

Lucrurile pe care sa i le spui sotului tau pentru a avea o casnicie fericita

1. Saluturile de dimineata si de seara. Da, este posibil sa aveti programe incarcate, sa fiti ocupati. Insa, chiar si asa, este ideal sa iti faci timp pentru a-i scrie un mesaj de dimineata, sau seara, pentru a-i arata ca te gandesti al el, chiar si atunci cand nu sunteti unul langa celalalt. Ii va placea sa stie asta.

Lucrurile pe care sa i le spui sotului tau pentru a avea o casnicie fericita

Whole Parent

2. Vorbeste-i despre cum a fost ziua ta si intreaba-l si pe el ce a facut in ziua aceea. In felul acesta vei sti ce se intampla in viata lui, iar daca are probleme la un moment dat, daca are nevoie de sprijinul tau, stii cand sa i-l oferi. Este foarte important sa vorbiti si despre astfel de lucruri, pentru a cunoaste mai multe detalii din viata celuilalt. Numai astfel veti sti cum sa va ajutati unul pe celalalt la nevoie.

3. Spune-i ca esti mandra de el. Nu trebuie sa faca lucruri marete pentru a-i spune asta. Daca te ajuta sa gatesti, sa faci curat in casa etc., spune-i ca apreciezi ceea ce face. Arata-i ca esti mandra de el de fiecare data cand reuseste sa faca ceva ce si-a propus. Ii place sa fie apreciat, asa cum si tie iti place cand face asta. Asa ca nu uita sa faci si astfel de lucruri pentru a avea o casnicie fericita.

teilor.ro

CITESTE SI: Ce asteptari au oamenii de la casnicie

CITESTE SI: Sfaturi despre casnicie de la persoane divortate

4. Spune-i ca te face fericita. Bineiteles ca te face fericita, altfel de ce mai alegeai sa te casatoresti cu el? Insa ar fi tare bine daca i-ai spune din cand in cand astfel de lucruri. Tu nu te-ai simti bine daca el ti le-ar spune? Asa ca de ce sa nu faci si tu asta? In felul acesta ii vei arata cat de mult apreciezi faptul ca este in viata ta, cat de mult conteaza el pentru tine si ca iti doresti ca lucrurile sa fie mereu astfel.

Lucrurile pe care sa i le spui sotului tau pentru a avea o casnicie fericita

Ian Wallace photography

5. Spune-i care este opinia ta in legatura cu diferite aspecte din viata voastra. Nu uita ca este important sa va consultati si sa aflati opinia celuilalt in legatura cu diverse aspecte. Asa ca nu trebuie sa iti fie teama sa iti exprimi opinia in legatura cu diferite lucruri. Ii vei arata in felul acesta ca iti pasa. Comunicati pe marginea mai multor decizii si veti vedea ca astfel veti avea o relatie frumoasa, fericita si de durata.

teilor.ro

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt lucrurile pe care sa i le spui sotului tau pentru a avea o casnicie fericita, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment