Lucruri prin care trec cuplurile proaspat casatorite

Te intrebi cum va fi viata voastra dupa luna de miere? Dupa o perioada mai lunga sau mai scurta in care ati organizat nunta, dupa emotii, dupa ce spuneti „da” si dupa ce se termina luna de miere, ce se va intampla, oare? Iata care sunt acele Lucruri prin care trec cuplurile proaspat casatorite.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva lucruri prin care trec cuplurile proaspat casatorite

1. Vei trai emotii diferite

Cuplurile proaspta casatorite trec, se pare, prin tot felul de sentimente, foarte diferite, in prima saptamana de dupa nunta. Iar aceste sentimente pot fi diferite de la persoana la alta, in functie de varsta, sex, experienta de viata etc.

cuplurile proaspat casatorite

cuplurile proaspat casatorite

2. Uneori poti avea senzatia ca realitatea nu e asa cum te asteptai

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Dupa nunta planificata timp de multe luni (poate chiar ani), dupa ce luna de miere se termina, e posibil sa ai senzatia ca realitatea e totul diferita fata de ceea ce va imaginati voi. Chiar daca ati locuit impreuna inainte de a va casatori, odata ce deveniti sot si sotie, e posibil sa observati ca celalalt are si defecte. Si e firesc, nu, avand in vedere ca nimeni nu e perfect?

3. E posibil sa aveti senzatia ca nu aveti ce sa faceti

Dupa o lunga perioada de timp in care v-ati ocupat de tot ceea ce a insemnat organizarea nuntii, cand totul se va fi terminat, poate veti avea senzatia ca nu aveti ce sa faceti si veti fi tentati sa va umpleti timpul cu totul felul de activitati. Dar nu va grabiti sa faceti asta. Profitati de faptul ca puteti petrece timp impreuna. Astfel va veti (re)descoperi unul pe altul. Va veti putea conecta unul cu celalalt si in scurt timp nu veti mai avea senzatia ca ceva lipseste fiindca o buna bucata de timp organizarea nuntii a fost ceea ce v-a ocupat timpul.

4. Relatia voastra va deveni mai solida

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nunta este un pas important in orice relatie. Dupa aceea, cu siguranta veti simti ca ati ajuns la un alt nivel in ceea ce priveste relatia. Si veti continua sa va consolidati relatia impreuna, prin lucruri marunte sau mai mari, in fiecare zi, poate fara sa va dati seama. Stiti de ce v-ati casatorit, stiti ca va doriti sa puneti bazele unei familii impreuna si veti lucra la asta constant.

cuplurile proaspat casatorite

cuplurile proaspat casatorite

5. Va veti certa si poate fi o cearta destul de urata

Poate va imaginati ca dupa nunta veti trai fericiti pana la adanci batraneti. Dar realitatea este diferita de basme si de filme, asa ca trebuie sa stiti ca dupa nunta va aparea la un moment dat si prima voastra cearta ca sot si sotie. Si poate fi neplacuta. Oricat de mult va iubiti si oricat de compatibili sunteti, trebuie sa intelegeti ca sunteti persoane diferite si este firesc sa apara si certuri din cand in cand. Important este sa stiti cum sa le gestionati.

6. E important ca celalalt sa stie unde esti

Daca inainte de nunta, inainte de a avea o relatie, puteai iesi la o bere cu baietii sau la o cafea cu fetele fara sa anunti pe cineva, acum, ca sunteti casatoriti, este firesc ca sotul sau sotia sa stie unde mergi atunci cand pleci din casa. Poate parea ciudat la inceput, dar va veti obisnui cu asta.

7. Oamenii va vor pune multe intrebari

Si poate unele dintre ele vor fi deranjante, personale, insa, toate cuplurile recent casatorite trec prin asta. Cand veti face un copil? Cum a fost luna de miere? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care sa va asteptati.

Sursa foto: Unsplash

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment