Lucruri pe care sa nu le faci niciodata la o nunta

Ai primit invitatie la nunta? Atunci trebuie sa stii anumite lucruri asa incat sa nu creezi o situatie neplacuta atunci cand vei lua parte la eveniment. Mai jos vei gasi o lista cu cateva lucruri pe care sa nu le faci niciodata la o nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva lucruri pe care sa nu le faci niciodata la o nunta

1. Nu veni la nunta cu o persoana de prezenta careia mirii nu stiu nimic

Este bine sa ii anunti pe miri daca doresti sa vii cu cineva, mai ales daca acea invitatie iti este adresata tie. Poate intre timp ti-ai facut un/o iubit/a, poate te-ai impacat cu fostul/a etc. Daca situatia este una de acest gen, atunci ar fi bine sa le comunici mirilor despre ce este vorba ca sa nu aiba invitati surpriza la nunta.

2. Nu purta ceva nepotrivit

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sunt destule momente si locuri in care sa iesi in evidenta cu tinuta ta. Dar nunta nu este pe aceasta lista. Incearca sa nu porti ceva ce te-ar pune in lumina reflectoarelor si te-ar transforma in subiect de discutie sau de barfa.

3. Nu trebuie sa fii fotograf

Mirii au semnat deja un contract pentru serviciile foto-video, asa ca nu trebuie ca invitatii sa se puna in calea fotografului pentru a imortaliza unele dintre cele mai speciale momente. Sa nu uitam ca nimeni nu face asta mai bine decat un profesionist.

4. Nu uita ca trebuie sa respecti ceea ce spun mirii

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Mirii au facut inainte un program pentru ziua cea mare si incearca sa il respecte. Asa ca, daca acestia au spus ca au la dispozitie o ora pentru sedinta foto de nunta, nu incerca sa faci mai multe fotografii decat este cazul si nu face asa incat programul lor sa nu mai poata fi respectat.

5. Nu incerca sa schimbi locul de la masa

Chiar daca nu esti asezat/a la o masa care iti place, incearca sa lasi lucrurile asa cum sunt. Mirii au luat deja o decizie in acest sens si au avut un motiv pentru asta. Dupa ce mananci, poti merge pe ringul de dans sau poti socializa aasa incat sa nu simti ca locul in care stai la masa te impiedica sa te distrezi.

6. Nu tine un discurs jenant

Daca ti s-a cerut sa tii un discurs si simti ca nu poti face asta, fii sincer/a si spune-o. Nu tine un discurs jenant in care sa strecori informatii picante despre mire sau mireasa care sa ii faca sa se simta stanjeniti la propria nunta.

7. Nu distrage atentia celor care sunt acolo sa munceasca

Poate ti se pare dragut DJ-ul, insa lasa-l sa isi faca treaba, nu ii distrage atentia. De asemenea, nu incerca sa te comporti ca o printesa sau ca un print cerand lucruri imposibile personalului restaurantului.

8. Nu lua nimic fara a cere permisiunea inainte

Daca iti face cu ochiul aranjamentul floral de pe masa sau orice altceva de la nunta, cere permisiunea inainte de a lua un lucru sau altul.

Si acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz unde gasesti clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment