Lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului

Poate ai observat deja ca sotului tau nu ii place cand ii ceri anumite lucruri. Asa cum nici tie nu iti place cand el iti cere sa renunti la ceva, sau sa ai anumite obiceiuri noi. Iata care sunt acele lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului.

Lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului

1. Nu ii cere sa nu observe alte femei. Conform sturiilor, barbatii snut programati genetic pentru a face asta. Nu uita ca s-a casatorit cu tine, ceea ce spune multe. Asa ca nu te infuria daca vezi ca uneori privirea ii este atrasa de o alta persoana de sex feminin. Daca il vei intreba daca a observat-o, ar putea sa nu fie sincer cu tine. Iar tu sa stii asta. In plus, va fi deranjant.

Lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului

Lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului

2. Nu ii spune ca trebuie sa renunte la pasiunile lui. Poate vrei sa fii mai mult timp impreuna cu el. Dar asta nu trebuie sa te determine sa ii ceri sa renunte la pasiunile sale. Gandeste-te ca si el te sustine, este alaturi de tine si te incurajeaza sa faci ceea ce iti place. Nu crezi ca si tu ar trebui sa procedezi la fel?

3. Nu ii cere sa devina o alta peroana. Fiecare persoana are defecte si calitati. Cu siguranta il iubesti din numeroase motive si stii ca este o persoana deoasebita. Insa are si lucruri care nu iti plac. Nimeni nu este perfect. Nu ii cere sa se schimbe, sa devina o alta persoana. Accepta si acea latura a lui care poate nu este pe placul tau. Accepta-l asa cum este si incearca sa treci peste acele minusuri. Cu siguranta si el face la fel.

CITESTE SI: Ii este teama de casatorie? Ce trebuie sa faci

CITESTE SI: Scrisoarea deschisa a unui barbat pentru viitoarea sotie

Lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului

Lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului

4. Nu ii cere sa ii placa lucrurile care iti plac si tie. Este firesc sa aveti interese diferite, pasiuni diferite. Nu este un lucru rau. Asa ca nu ii cere sa renunte la lucrurile care ii plac, doar pentru ca nu le accepti tu din diferite motive. Daca are un anumit hobby care pe tine nu te intereseaza, gandeste-te ca poate nici lui nu ii plac lucrurile care iti plac tie. Insa nu ti-a cerut sa renunti la ele.

5. Nu ii cere sa renunte la prieteni sau sa nu mai stea cu ei. Este adevarat ca vrei sa petreceti timp impreuna, dar nu trebuie sa stati in fiecare secunda unul cu celalalt. Avem nevoie sa socializam, sa intram in contact si cu alti oameni. Si el are nevoie uneori sa iasa cu prietenii la o bere, de exemplu.

6. Nu il pune sa aleaga intre tine si mama lui. Amandoua sunteti importante pentru el. Asa ca nu este bine sa il pui intre ciocan si nicovala. Mama lui i-a dat viata, l-a crescut. Asa ca, fara alegeri. Este o situatie neplacuta pentru oricine. Este importanta pentru el, asa cum si tu esti.

Acestea sunt unele lucruri pe care sa nu i le ceri niciodata sotului. Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

5 Comentarii

Leave a Comment