Lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii

In sfarsit, dupa luni sau poate chiar ani in care ai organizat nunta, a venit si ziua cea mare. Numai ca, in ziua aceea, ai atat de multe emotii si te gandesti la atat de multe lucruri, incat nu reusesti sa te bucuri de momentele acelea. Unele mirese spun ca parca totul a trecut ca prin ceata si daca ar putea retrai ziua nuntii, in acea dimineata ar face lucrurile diferit. Mai jos vei gasi o lista cu cateva lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii, pentru a te bucura de fiecare clipa si pentru ca fiecare moment sa conteze.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii

Celebreaza ultimele ore de femeie necasatorita. Nu vei mai avea sansa sa faci lucrul acesta din nou, asa ca profita. Ridicati paharele in cinstea noii voastre vieti impreuna si in cinstea iubirii si pregatiti-va pentru pasul urmator.

Lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii

Neil Redfern

Mananca ceva. Vei incapea in rochia de mireasa si daca mananci ceva. Poate din cauza emotiilor numai la mancare nu-ti sta gandul, insa este important sa mananci, deoarece iti vei asigura necesarul de energie pentru ceea ce urmeaza. Apoi, in timpul evenimentului, nu se stie cand vei avea timp pentru asta.

Lasa-te rasfatata! Indiferent daca te ocupi tu de machiaj si coafura, sau apelezi la ajutorul profesionitilor, acorda-ti timp pentru asta si lasa-te rasfatata. Doar e ziua nuntii tale, nu?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Distreaza-te! Orice ai face in dimineata nuntii, nu uita sa te distrezi. Nu iti face griji in privinta domnisoarelor de onoare, vor fi gata la timp, totul va iesi bine, asa cum ai planuit. In schimb, fa ceva ce-ti place. De exemplu, unii miri au preferat chiar sa joace golf cu cavalerii lor de onoare. Sau rezervati-va putin timp pentru a va distra impreuna cu prietenii, sau domnisoarele de onoare ori cavalerii de onoare. In plus, si emotiile vi se vor diminua. Este unul din acele lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii.

Lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii

Ali on the run blog

Arata-ti rochia! Cu siguranta toata lumea abia asteapta sa te vada purtand rochia de mireasa, asa ca nu-i lasa prea mult in suspans. Imbraca-te si arata-le cat de bine iti sta. Este ideal ca fotograful sa fie in preajma, pentru a surprinde in imagini chipurile celor care te vor vedea in rochia magica, dar si pe tine, evident, radiind de fericire.

Alte lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii? Renunta la micile detalii. Pentru ca ai planuit nunta cu atentie la oricare detaliu, oricat de mic ar fi el, bineinteles ca vei observa daca ceva nu este asa cum ar trebui. Poate una dintre domnisoarele de onoare si-a uitat acasa cerceii care se asorteaza cu rochia ei, sau poate pantofii tai nu sunt atat de confortabili precum te asteptai. Nu te mai gandi prea mult la asta. Nimeni nu va observa aceste lucruri, cu exceptia ta, evident. Si, la finalul zilei, ce conteaza mai mult? Faptul ca a lipsit o pereche de cercei, ori ca te-ai casatorit cu barbatul pe care il iubesti?

Lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii

Eddie Judd

Am vazut cateva din acele lucruri pe care sa le faci in dimineata nuntii. Sunt cateva sfaturi utile, pe care le poti avea in vedere in ziua cea mare. Iar acum, sa intram putin in atmosfera specifica nuntilor, vizionand aici cateva clipuri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment