Lucruri pe care o mireasa nu trebuie sa le faca niciodata

Sa fii mireasa va fi, probabil, una dintre cele mai frumoase experiente din viata ta de pana atunci. Vei fi in centrul atentiei, vei organiza nunta, vei fi emotionata, stresata etc. Tocmai de aceea este posibil sa pierzi din vedere anumite lucruri si sa ai un comportament ce nu va fi agreat de ceilalti. Iata care sunt acele lucruri pe care o mireasa nu trebuie sa le faca niciodata.

teilor.ro

Lucruri pe care o mireasa nu trebuie sa le faca niciodata

1. Sa nu le oblige pe domnisoarele de onoare sa scoata din portofel mai multi bani decat isi pot permite. Aproape toate miresele au fost la un moment dat domnisoare de onoare. Asa ca stiu ce inseamna caest rol. Sau daca nu au trecut printr-o astfel de experienta, au auzit de la prietenele lor ce inseamna asta. Ar fi bine sa nu se gandeasca numai la ele, ci si la domnisoarele de onoare. Si sa nu le faca sa se simta obligate sa investeasca in rochiile pentru nunta mai multi bani decat isi pot permite.

Lucruri pe care o mireasa nu trebuie sa le faca niciodata

Elevate Photography

2. Sa nu lase una dintre domnisoarele de onoare singura pentru mai multe ore cu un membru al familiei. In fiecare familie poate exista o persoana mai dificila. Daca stii ca si in cadrul familiei tale este o astfel de persoana, atunci nu o obliga pe una dintre domnisoarele de onoare sa stea numai in preajma acesteia timp de mai multe ore. Pune-te in locul ei si vei vedea de ce nu este indicat sa ii dai un astfel de rol domnsioarei de onoare.

3. Sa nu aseze la masa o persoana singura alaturi de cupluri. Daca vei face asta, atunci acel invitat care nu a venit insotit la nunta va avea senzatia ca atentia celorlalti invitati este indreptata asupra sa. Poti face o expceptie daca acea persoana este prietena cu celelalte cupluri de la masa. Altfel nu! Ai putea sa ii sugerezi sa vina impreuna cu cineva la nunta. Nu neaparat un partener de cuplu (daca nu este intr-o relatie), insa macar cu un prieten poate veni. In felul acesta nu se va simti ca nuca in perete la eveniment.

teilor.ro

CITESTE SI: Lucruri la care nu te vei gandi in ziua nuntii

CITESTE SI: Ce sa nu le spui mirilor in ziua nuntii

Lucruri pe care o mireasa nu trebuie sa le faca niciodata

StyleCaste

4. Sa nu cheme o anumita persoana sa prinda buchetul miresei. E ca si cum ii ofera buchetul pe tava. Si, oricat de mult ti-ai dori ca prietena ta sa prinda buchetul si astfel sa mergi mai repede la nunta ei, nu o face sa se simta de parca aceea este singura ei sansa de a se castaori. Si nici nu le da celorlalti impresia ca pentru prietena ta buchetul miresei este precum ultima firimitura de mancare din lume. Nu o vei pune intr-o situatie prea placuta si nici pe celelalte domnisoare de onoare care vor dori sa intre in competitie pentru buchet.

5. Sa nu uite sa le multumeasca invitatilor pentru prezenta la eveniment si pentru darul de nunta. Este important sa le arati celorlalti ca apreciezi faptul ca si-au facut timp pentru a veni la nunta si, de asemenea, pentru generozitate (chiar daca, poate, darul de nunta nu a fost unul care sa te impresioneze).

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment