Lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casnicie

Cand te casatoresti, poate iti vei imagina viata intr-un anumit fel. Insa, in realitate, lucrurile ar putea fi un pic diferite. Vor aparea pe parcurs anumite provocari, anumite situatii pe care poate nici macar nu ti le puteai imagina. Iata care sunt acele lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casnicie.

teilor.ro

Lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casnicie

1. Veti petrece mult timp in casa, pe canapea, uitandu-va la televizor. Si bineinteles avand discutii despre ceea ce isi doreste fiecare sa vizioneze. Poate un anumit serial, ori un anumit film.

Lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casnicie

Jason Parsons—Getty Images

2. Unii oameni inca vor fi suparati pentru ca nu i-ati invitat la nunta. Deisgur, a fost evenimentul vostru, asa ca voi ati decis cine poate participa la nunta si cine nu. In plus, trebuia sa tineti cont de buget si de locatie in momentul in care ati decis pe cine sa treceti pe lista cu invitati si pe cine nu. Insa cu siguranta vor exista unele persoane care vor avea grija sa va atraga atentia asupra faptului ca nu le-ati chemat la eveniment.

3. Trebuie sa te obisnuiesti cu obiceiurile lui, chiar daca nu iti plac. Iti amintesti ca avea obiceiul de a-si arunca hainele pe jos, chiar langa cosul cu hainele murdare? Ei bine, cu siguranta obiceiul acesta al sau nu va disparea doar pentru ca acum are verigheta pe deget. Insa, daca ii vei atrage atentia (intr-un mod care sa nu fie suparator) asupra lucrurilor pe care nu le face asa cum ti-ai dori, atunci la un moemnt dat ar putea renunta la unele obiceiuri mai neplacute pnetru tine.

teilor.ro

4. Nu aveti merue interese comune. Sa nu crezi ca daca purtati acum verighetele, inseamna ca vor interesa mereu aceleasi lucruri. Si este normal sa fie asa. Multe persoane considera ca daca un cuplu s-a castaorit, vor face totul impreuna, Este ok ca unul dintre voi sa faca ceea ce ii place, chiar daca celalalt nu este deloc atras de anumite activitati. Aveti nevoie si de timp pe care sa il petreceti fara partenerul de cuplu. Este un lucru perfect normal care ajuta relatia.

5. Casa este un loc sigur pentru voi. Avand in vedere ca va veti petrece tot restul vietii impreuna, va veti obisnui sa petreceti mult imp in casa. Va deveni zona voastra de confort. Insa ar fi bine daca din cand in cand ati iesi de acolo. Relatia voastra va deveni mult mai puternica daca din cand in cand ati iesi din rutina, din zona de confort, si ati incerca lucruri noi.

CITESTE SI: Lucruri care pot distruge o casnicie

CITESTE SI: Lucruri pe care sa le faci in primul an de casnicie

Lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casnicie

Cornerstone Moorpark

teilor.ro

6. Nu esti doar sotia lui. Vei deveni si peietena lui, uneori si mama lui si cu siguranta si asistenta sa medicala la nevoie.

7. Uneori veti merge la culcare suparati. Nu este recomandat sa se intample asta, dar in urma unor certuri mai serioase, poate veti simti nevoia sa va ganditi in timpul noptii la cele intamplate si nu puteti trece atat de usor peste acea cearta, astfel incat sa va impacati inainte de a merge la somn.

8. Uneori ai putea avea unele indoieli. Se pare ca este firesc ca din cand in cand sa va intrebati daca intr-adevar aceea este persoana alaturi de care va veti petrece tot restul vietii. Nu uita ca ai avut aceleasi indoieli si atunci cand ai luat decizii importante in viata, iar la final te-ai convins ca au fost cele mai bune decizii.

9. Nu intotdeauna veti avea celeasi opinii. Ceea ce este, din nou, firesc. Insa cand vine vorba despre decizii importante, este bine sa comunicati si sa incercati sa ajungeti la un numitor comun.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt acele lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casnicie, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artisitice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment