Lucruri pe care le invata o amanta

Fiecare om este responsabil pentru alegerile pe care le face in viata. Daca alegi sa fii amanta, atunci trebuie sa iti asumi consecintele. Relatiile pot fi dificile si atunci cand in ecuatie nu apare o sotie. Iata care sunt cateva dintre acele lucruri pe care le invata o amanta. Pentru ca, pana la urma, este o experienta din care va avea ceva de invatat. O lectie de viata pe care cu siguranta nu o va uita niciodata.

Lucruri pe care le invata o amanta

Media Source

Cateva lucruri pe care le invata o amanta

Ideal ar fi sa nu te incurci niciodata cu un barbat insurat pentru ca deznodamantul nu este greu de ghicit. Insa, daca preferi sa faci asta, atunci ai motivele tale. Fie iti doresti numai sa te distrezi, asa cum vrea si el, deci sentimentele nu au ce cauta intre voi. Este situatia cea mai usora, deoarece puteti renunta oricand, fara ca cineva sa fie ranit. Bineinteles, cu exceptia sotiei, care daca va afla ca a fost inselata, nu va fi deloc incantata, evident. Pe de alta parte, daca esti indragostita de un barbat casatorit, atunci nu mai tii cont de nimeni si de nimic. Nu iti doresti decat sa fii cu el, atat cat ii permit minciunile si timpul. Refuzi sa vezi ca relatia nu are viitor, ca nici macar nu este o relatie. Insa, pe parcurs incepi sa realizezi anumite lucruri, sa constati ca ceea ce faci nu este corect nici fata de tine, nici fata de sotia care il asteapta acasa pe barbatul pe care si tu il iubesti.

Dupa o astfel de experienta inveti cateva lucrrui dureroase. Incepi sa iti pierzi increderea in institutia casatoriei, cand vezi cu cata usurinta poate fi calcata in picioare. Desigur, stii ca si tu ai partea ta de vina, pentru ca pentru a insela este nevoie de doua persoane, iar tu ai fost una dintre ele.

Lucruri pe care le invata o amanta

The Huffington Post

Unul din acele lucruri pe care le invata o amnata este si acela ca increderea este atat de fragila si se poate pierde atat de usor intre doua persoane, chiar si dupa ce ele se casatoresc. Pentru ca, bineinteles, daca sotia inselata va afla adevarul, cum ar mai putea avea vreodata incredere in sotul ei? Si isi va putea pierde increderea si in barbati, in general, punandu-i pe toti sub aceeasi eticheta. Asa cum unul a putut sa insele, de ce nu ar face toti la fel? Cu cata usurinta pot calca stramb. Si, daca fac asta o singura data, poate fi considerata o greseala, insa daca se repeta din nou si din nou si din nou, situatia se schimba.

Si, nu in ultimul rand, invata ceva despre propria persoana. Cu siguranta nu se imagina vreodata in aceasta postura, si incepe sa se simta rusinata de ceea ce a facut, pentru ca stie ca nu este corect nici fata de sotia amantului ei, nici fata de ea insasi. Va accepta sa fie pusa pe un loc secundar in viata unui om, sa se multumeasca numai cu jumatati de masura, ceea ce nu va face decat ca ea sa isi piarda respectul pentru propria persoana.

Sunt multe lucruri pe care le invata o amanta. Mai sus am vazut cateva dintre ele. Si acum, sa revenim la subiecte mai vesele si sa vizionam cateva clipuri de nunta pe StudioBlitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment