Lucruri pe care fiecare domnisoara de onoare trebuie sa le stie

Sunt unele lucruri pe care fiecare domnisoara de onoare trebuie sa le stie. Avand in vedere rolul important pe care il vor avea in timpul organizarii nuntii, dar si in timpul evenimentului, este bine ca ele sa stie dinainte anumite lcruri legate de acest rol. Mai jos vei gasi cele mai importante informatii in legatura cu acest aspect.

Cateva lucruri pe care fiecare domnisoara de onoare trebuie sa le stie

1. Te vei satura sa auzi discutii despre nunta. Daca esti casatorita, atunci poate nu ai realizat in timpul organizarii nuntii cat de mult ai vorbit despre marele eveniment. Insa, daca inca nu ai facut acest pas, atunci este posibil sa observi cat de enervant poate fi sa auzi in fiecare secunda a fiecarei zile vorbindu-se despre nunta.

2. Este posibil sa porti o rochie pe care nu ti-o doresti. Daca viitoarea mireasa isi va lasa domnisoarele de onoare sa isi aleaga tinutele pentru nunta, atunci totul este in regula. Insa, unele mirese prefera sa aleaga ele rochiile pe care le vor purta domnisoarele de onoare. Ceea ce inseamna ca nu toate vor fi multumite de alegerile facute de ea.

Lucruri pe care fiecare domnisoara de onoare trebuie sa le stie

Cord 3 Films

3. Ti se va cere parerea. Iar asta este un lucru bun. Mai ales daca iti doresti sa te implici in organizarea evenimentului. Astfel, vei fi intrebata poate ce font este mai potrivit pentru invitatiile de nunta, daca tortul asupra caruia viitorii miri s-au oprit este cel mai potrivit etc. Insa, daca nu ai timpul sau rabdarea necesara pentru a te implica in luarea unor astfel de decizii, atunci este bine sa vorbesti cu viitoarea mireasa. Si fie vei avea mai putine atributii, fie poate nu este momentul sa fii domnisoara de onoare, daca simti ca nu poti face ceea ce se asteapta prietena ta sa faci.

4. Vei putea organiza o petrecere. Este unul dintre acele lucruri pe care fiecare domnisoara de onoare trebuie sa le stie inainte de a accepta acest rol. Pentru ca ati putea avea o petrecere a burlacitelor, ar trebui sa stii ca te-ai putea implica in organzarea acesteia. Asta inseamna ca te-ai putea lasa dusa de val, ai putea sa iti folosesti imaginatia si sa pui la cale cea mai frumoasa petrecere la care a participat cineva.

Lucruri pe care fiecare domnisoara de onoare trebuie sa le stie

Delaware Main Line Bride

5. Trebuie sa te intelegi bine cu celelalte domnisoare de onoare. Ar putea fi o problema daca printre ele se afla si o persoana care nu iti place sau cu care nu te intelegi foarte bine. Veti petrece timp impreuna si, daca stii ca nu puteti sta una langa cealalta fara ca neintelegerile dintre voi sa iasa la suprafata, atunci ar putea fi o problema. Ceea ce nu este in regula, mai ales pentru viitoarea mireasa care are oricum multe pe cap si nu isi doreste sa fie arbitru intre voi.

6. In ziua nuntii trebuie sa iti amintesti totul. Dar absolut orice informatie. Sa nu uiti rujul miresei, numele matusii tatalui mirelui etc. Cel mai important este sa nu intri in panica. Vei vedea ca te poti desurca.

Iar acum, la final, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment