Lucruri pe care domnisoarele de onoare le pot evita

Este o experienta deosebita sa fii domnisoara de onoare, insa cu acest rol vin si anumite responsabilitati. Exista, de asemenea, cateva lucruri pe care domnisoarele de onoare le pot evita. Mai jos veti vedea care sunt acestea. De ce este important ca viitoarele domnisoare sa le cunoasca? Raspunsul este cat se poate de simplu: pentru a fi sigure ca nici ele, nici mireasa si nici alte persoane nu se vor confrunta cu situatii neplacute, stanjenitoare etc. Sa vedem, asadar, care sunt acele lucruri pe care domnisoarele de onoare le pot evita.

Cateva lucruri pe care domnisoarele de onoare le pot evita

Sunt sigure ca pot veni insotite

Daca esti domnisoara de onoare, nu inseamna ca poti aduce pe cineva cu tine fara ca mirii sa stie. Asa ca, daca iti doresti sa vii insotita de cineva, anunta-i pe miri inainte, pentru ca altfel risti sa creezi o situatie nefericita, in care insotitorul tau sa nu aiba unde sa stea la masa de nunta, avand in vedere ca invitatii vor fi asezati la mese dupa un plan stabilit dinainte.

Lucruri pe care domnisoarele de onoare le pot evita

Etsy

Cel pe care il aduci la nunta devine centrul atentiei

Daca mirele si mireasa sunt de acord sa vii impreuna cu cineva la nunta (si probabil vor fi), trebuie sa fii atenta ca acesta sa nu ajunga in centrul atentiei dupa mai multe pahare de vin sau ce se serveste la nunta. Daca l-ai adus la nunta, asigura-te ca va avea un comportament civilizat, pentru ca mirele si mireasa sa se bucure in liniste de ziua lor speciala.

Nu anunta ca nu pot participa la anumite evenimente legate de nunta

Lucruri pe care domnisoarele de onoare le pot evita? Daca stiu ca nu pot participa la unele evenimente care tin de nunta, este bine sa o anunte pe mireasa la timp, astfel incat aceasta sa stie ce are de facut. In momentul in care accepti sa fii domnisoara de onoare, trebuie sa stii ca prezenta ta va fi solicitata in anumite momente, asa ca incearca sa iti notezi in calendar zilele si orele la care ar trebui sa fii alaturi de mireasa si de alte persoane implicate in ceea ce este legat de nunta. Si, asa cum am mentinonat anterior, daca stii ca nu poti fi acolo, comunica acest lucru.

Lucruri pe care domnisoarele de onoare le pot evita

Naf Dresses

Se plang prea mult din cauza rochiei

Chiar daca galbenul nu este o culoare care te prinde, chiar daca cele sapte straturi de voaluri nu iti avantajeaza silueta, incearca sa ii comunici miresei lucrurile acestea, insa cu delicatete. Daca ea chiar isi doreste ca voi sa purati o anumita tinuta, incearca sa vezi latura pozitiva: vei purta rochia numai pentru o noapte si o vei face pe mireasa fericita. Bineinteles, daca nu esti multumita de tinuta si ii comunici miresei acest lucru, veti putea ajunge la un numitor comun, astfel incat atat tu cat si mireasa sa fiti multumite.

Am aflat care sunt acele lucruri pe care domnisoarele de onoare le pot evita. Si acum, inainte de final, va propun sa accesati pagina StududioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment