Lucruri pe care domnisoarele de onoare ar vrea sa le stii

Desi prietenele tale se bucura ca iti vor fi domnisoare de onoare, cu siguranta se gandesc la anumite lucruri pe care nu ti le vor spune niciodata. Poate au mai avut pana atunci un astfel de rol la o alta nunta, sau poate ca este prima data cand vor face asta. Indiferent de situatie, trebuie sa stii care sunt acele lucruri pe care domnisoarele de onoare ar vrea sa le stii.

Lucruri pe care domnisoarele de onoare ar vrea sa le stii

1. “De ce este rochia atat de scumpa?”. Daca tu ai un buget mai mare pentru nunta, nu trebuie sa le obligi pe domnisoarele de onoare sa scoata din buzunar foarte multi bani pentru a-si lua rochia pe care o vor purta in ziua in care te casatoresti. Poate nu o vor imbraca foarte des, deci vor investi banii degeaba in acea tinuta. Deisgur, arata tare bine imbracate astfel, insa nu uita ca nu este nunta lor, ci a ta. Deci, in timp ce tu esti dispusa sa investeti o suma mai mare in organizarea nuntii, domnisoarele de onoare nu sunt obligate sa faca acelasi lucru. Gandeste-te ca exista si alte alternative mai putin costisitare. Cu siguranta vor arata tare bine in ziua in care tu vei spune “DA!”.

Lucruri pe care domnisoarele de onoare ar vrea sa le stii

Anne Canon Photography

2. “Nimeni nu va acorda atentie pantofilor”. Atentia invitatilor va fi indreptata catre mireasa si catre mire, evident. Asa ca nimeni nu se va uita la pantofii pe care ii poarta domnisoarele de onoare, la meterialul din care sunt confetionati, la culoarea acestora. Asa ca nu trebuie sa iti faci prea multe griji in legatura cu aceste detalii. Tu trebuie sa fii perfecta, sa arati asa cum visai mereu ca vei arata cand vei imbraca rochia de mireasa. Nu are sens sa pui presiune asupra domnisoarelor de onoare, sa le faci sa se simta obligate sa poarte anumiti pantofi, dintr-o anumita culoare si un anumit material.

CITESTE SI: Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?
CITESTE SI: Cum sa fii cea mai frumoasa domnisoara de onoare

3. “Nu vreau sa arunci buchetul spre mine”. Desi mireasa are intentii bune, sunt unele femei care poate chiar nu isi doresc sa se casatoreasca, nu se viseaza mirese sau pur si simplu nu se simt pregatite sa faca acest pas. Asa ca nu prea vor fi interesate sa prinda buchetul aruncat de mireasa. Oricat de buna ar fi intentia ta, daca iti comunica faptul ca nu vrea sa arunci buchetul spre ea, atunci nu are sens sa faci lucrul acesta.

Lucruri pe care domnisoarele de onoare ar vrea sa le stii

The Spruce

4. “Ma inviti doar pe mine?”. Daca stii ca domnisoara de onoare este intr-o relatie stabila de mai mult timp, atunci nu ar fi in regula daca nu l-ai invita si pe partenerul ei de cuplu la nunta. Da, trebuie sa ai in vedere faptul ca exista un anumit numar de locuri, dar pune-te pentru un mment in locul ei. Cu siguranta poti obtine un loc in plus in local.

5. “Ma bucur pentru tine!”. Desigur, poate donisoarele de onoare urasc rochiile pe care le vor purta la nunta, pantofii pe care ii vor purta in ziua in care te vei casatori. Insa asta nu inseamna ca nu se bucura pentru tine si ca nu vor sa iti fie aproape in ziua cea mare.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt acele lucruri pe care domnisoarele de onoare ar vrea sa le stii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment