Lucruri mai putin cunoscute despre rochia de mireasa a printesei Diana

Rochia de mireasa a printesei Diana a cucerit si continua sa cucereasca si astazi inimile femeilor. Cu toate acestea, sunt unele detalii mai putin cunoscute despre tinuta pe care printesa Diana a purtat-o in ziua in care s-a casatorit. Iata despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Lucruri mai putin cunoscute despre rochia de mireasa a printesei Diana

1. Printesa Diana a dorit sa aiba o trasura mai mare in ziua nuntii. Asta deoarece rochia ei nu incapea cu usurinta in acel mijloc de transport. S-a putut observa ca dupa ce a coborat din trasura, rochia Dianei era sifonata, semn ca a stat inghesuita pana a ajuns la catedrala in care a avut loc ceremonia.

2. Matasea folosita pentru realizarea rochiei i-a apartinut Reginei Mary. De asemenea, o parte din material provenea dintr-o geanta luata de la o licitatie.

Lucruri mai putin cunoscute despre rochia de mireasa a printesei Diana

Harper’s Bazaar

3. Pe rochia printesei Diana a existat o mica pata deoarece mireasa a varsat un pic de parfum pe ea. Diana a sperat ca aceasta nu va fi vizibila, insa femeia care s-a ocupat de realizarea machiajului miresei a observat acest detaliu pe care l-a dezvaluit ulterior in „Diana: The Portrait.”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Voalul miresei a fost fara doar si poate unul spectaculos. A depasit chiar si trena. Acesta a masurat nici mai mult, nici mai putin de 139 de metri.

5. Diana a slabit mult inainte de nunta. Mai exact, talia ei s-a subtiat cu nu mai putin de 13 cm. Astfel, designerii s-au vazut pusi in situatia de a face cinci cusaturi diferite pentru ca rochia sa i se potriveasca in ziua marleui eveniment. Chiar in ultima zi acestia au realizat ultima cusatura.

6. O jumatate de an a durat realizarea pantofilor de mireasa. Asta deoarece s-au folosit 542 de paiete si 132 de perle. Pantofii nu au avut toc inalt deoarece printesa Diana avea aceeasi inaltime ca a viitorului ei sot.

7. Daca ar fi plouat la nunta, atunci printesa era pregatita. Fusese realizata pentru ea o umbrela pentru un astfel de scenariu.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Cele mai celebre nunti ale secolelor XX si XXI
CITESTE SI: Nunta in Marea Caraibilor

8. Daca ar fi aparut imagini cu rochia printesei Diana inainte de nunta, aceasta ar fi trebuit sa poarte o alta tinuta. Acea rochie de backup se pare ca a disparut din salonul designerilor.

Lucruri mai putin cunoscute despre rochia de mireasa a printesei Diana

Anwar Hussein/WireImage

9. Designul rochiei de mireasa a fost necunoscut si a ramas un mister pana aproape de ceremonie. Abia cu cateva ore inainte de marele eveniment a fost scos la iveala. A fost, se pare, „secretul cel mai bine pazit din istoria modei”.

10. Broderia rochiei a fost una foarte complexa. Au fost folosite nu mai putin de 10.000 de perle pentru realizarea acesteia. De asemenea, trena a masurat 7 metri.

Asadar, rochia de mireasa a printesei Diana a fost una spectaculoasa. Chiar si in zilele noastre continua sa fie un model pentru multe mirese. Insa exista anumite detalii pe care nu multe persoane le cunosc in legatura cu tinuta pe care Diana a purtat-o in ziua in care a avut loc marele eveniment.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipurti artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa organizezi evenimentul, atunci in acele materiale video ai putea gasi surse de inspiratie. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment