Lucruri de care nu ai nevoie in ziua nuntii

A venit momentul sa spui “DA!” si astfel sa deveniti sot si sotie. Bineinteles ca ai emotii. Este una dintre cele mai importante zile din viata ta. Si vrei sa fii pregatita pentru acele momente. Iata care sunt acele lucruri de care nu ai nevoie in ziua nuntii.

teilor.ro

Lucruri de care nu ai nevoie in ziua nuntii

1. Telefonul mobil. Pe cine vei suna in ziua aceea, daca toti cei dragi vor fi langa tine? In privinta pozelor nu trebuie sa iti faci griji. Invitatii vor face destule poze la nunta voastra. Plus ca ati angajat si un fotograf. Deci nu prea ai nevoie de telefonul mobil in ziua in care te casatoresti. Iar daca vor aparea pe retelele de socializare imagini de la nunta voastra, le puteti vedea si puteti adauga comentarii in ziua urmatoare sau in zilele urmatoare.

Lucruri de care nu ai nevoie in ziua nuntii

Lucruri de care nu ai nevoie in ziua nuntii

2. E-mail. Poate ai unele e-mail-uri necitite, insa asta nu inseamna ca in ziua nuntii trebuie sa te ocupi de ele. Este ziua ta, asa ca bucura-te de fiecare secunda. Incearca sa te detasezi si astfel te vei distra de minune la nunta ta.

3. Incarcatorul telefonului. Daca, totusi, preferi sa ai telefonul la tine in ziua in care te casatoresti, atunci cel putin renunta la incarcatorul acestuia. Asigura-te ca bateria este incarcata inainte de a pleca de acasa. Iar daca observi ca trebuie sa fie reincarcat, poate este un smen ca trebuie sa mai renunti la el si sa te bucuri de propria nunta. Vei avea suficient timp dupa aceea sa verifici conturile de pe retelele sociale etc.

teilor.ro

4. Guma de mestecat. Avand in vedere ca trebuie sa vorbiti cu ceilalti, ca trebuie sa vi se faca poze, ar fi de preferat sa nu mesteci guma. Sigur nu vrei sa parai in poze facand asta. Asa ca, in locul gumei de mestecat ai putea alege bomboane mentolate.

CITESTE SI: Lucruri care ar putea scapa de sub control in ziua nuntii

CITESTE SI: Temerile legate de ziua nuntii si cum sa treci peste ele

Lucruri de care nu ai nevoie in ziua nuntii

Lucruri de care nu ai nevoie in ziua nuntii

5. Lucruri care sa iti distraga atentia. Nu uita ca trebuie sa fii implicata in eveniment trup si suflet. Asa ca renunta la reviste, la jocurile de pe telefonul mobil si la toate celelalte lucruri care ti-ar fi atras atentia. Nu trebuie decat sa ai zambetul pe buze si sa fii fericita in ziua aceea.

6. Cheile. Agitatia si emotiile din ziua nuntii pot avea ca rezultat pierderea cheilor. Asa ca cel mai bine ar fi sa rugati pe cineva de incerdere sa le tina. In felul acesta nu trebuie sa va faceti griji in privinta acestora in timpul nuntii.

teilor.ro

7. Selfie stick-ul. Lasati-i pe prietenii vostri sa se ocupe de asta. Cu siguranta nu ar fi in regula daca mirii ar incepe sa isi faca poze folosind selfie stick-ul. In plus, nu uitati ca de poze se ocupa un profesonist. Asa ca nu va ocupati timpul si atentia cu pozele. Atat invitatii cat si fotograful sau fotografii vor avea grija sa surprinda momentele importante din cadrul evenimentului.

Iar acum, la fial, dupa ce ai aflat care sunt acele lucruri de care nu ai nevoie in ziua nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz petru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment