Lucruri care necesita timp in ziua nuntii

Stim cu totii ca sunt unele lucruri care necesita timp in ziua nuntii. Asa ca, pentru a evita intazierile ce pot da peste cap intregul program, cel mai bine ar fi sa rezervi mai mult timp pentru aceste lucruri. Astfel, totul va merge conform planului, sau daca vor aparea unele intarzieri, ele nu vor fi unele majore. Iata despre ce este vorba.

Lucruri care necesita timp in ziua nuntii

1. Machiajul si coafura. Va fi nevoie de ceva timp pentru ca tu sa fii transformata in ziua cea mare. Trasaurile tale vor fi accentuate si astfel vei arata de minune in ziua nuntii. Insa nu uita sa rezervi un pic mai mult timp decat crezi ca este necesar pentru aceste lucruri. Poate cel sau cea care se ocupa de coafura si machiajul tau intarzie, ori se intampla unele incidente ce vor necesita mai mult timp decat cel prevazut initial. Asa ca, atunci cand faci programul pentru ziua cea mare, nu uita sa rezervi mai mult timp decat este de fapt necesar pentru partea aceasta legata de machiaj si coafura.

2. Timpul petrecut pe drum. Nu uita ca trebuie sa mergeti la biserica, veti face si o sedinta foto, asa ca este necesar sa fiti atenti in momentul in care faceti programul pentru ziua cea mare. Mai exact, calculati timpul petrecut pe drum, de acasa pana la biserica si timnpul petrecut in drum spre locul unde va avea loc sedinta foto. Astfel invitatii vor fi informati cu privire la momentul in care va incepe petrecerea de nunta, ori ceremonia rleigioasa, sau alt eveniment din ziua cea mare. Vor sti si ei cum sa isi organizeze timpul asa incat sa nu intarzie sau sa nu astepte.

Lucruri care necesita timp in ziua nuntii

BookEventZ

3. Este important sa aveti timp pentru momentele de intimitate. Fie mirii vor dori sa petreaca putin timp impreuna, fie vor dori sa fie alaturi de cei dragi. Asa ca, atunci cand veti realiza programul pentru ziua cea mare, nu uitati si de acest aspect. Ziua nuntii va trece foarte repede, asa ca asigurati-va ca macar cateva minute le veti petrece unul langa altul si alaturi de cei dragi. Veti vedea ca acele momente vor fi unele deosebite.

4. Formatia va avea nevoie de o pauza. Daca veti avea la nunta o formatie, atunci cu sigurnata va fi nevoie de unele pauze. Este bine sa discutati dinante despre acest subiect, asa incat in timpul pauzelor, localul sa nu fie privat de muzica. Veti sti cum sa procedati, asa incat si in timpul pauzelor pe care le ia formatia, muzica sa se auda in continuare iar invitatii sa danseze. Altfel se va instala monotonia, nimanui nu ii va placea eveniemntul si risti ca unii invitati sa plece mai devreme, ori sa paraseasca incaperea pana cand formatia isi va relua activitatea. Asadar, mare atentie si la acest detaliu.

Si acum, la final, dupa ce am aflat care sunt acele lucruri care necesita timp in ziua nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment