Lucruri care îți distrug nunta

Ziua nunții se numără printre cele mai importante evenimente din viața ta, așa că este normal să investești energie, timp și bani, însă nu lăsa ca energia negativă și lucrurile toxice să îți strice starea de spirit. Așadar, dacă urmează să te apuci de pregătirile pentru nuntă sau ești în plină desfășurare a lor, rămâi pentru a citi rândurile de mai jos și află ce lucruri care îți distrug nunta să eviți.

Lucruri care îți distrug nunta

1. Discuți mult prea mult despre nuntă cu prietenii tăi
Din momentul în care te-a cerut de soție, nunta a devenit principala ta preocupare și te implici foarte mult încât devine obositor pentru cei din jurul tău. Ziua nunții este despre tine și partenerul tău, iar până va avea loc vei simți o grijă și o nevoie să vorbești despre acest eveniment tot timpul. Este o greșeală să vorbești cu prietenii tăi numai despre nuntă, mai ales dacă nu te-au întrebat nimic despre acest aspect. Crezi că ei nu știu că te căsătorești? Însă este frustrant și obositor să audă mereu lucruri legate de același subiect, pe care probabil nici nu intenționau să îl deschidă. Așadar, dacă simți nevoia să vorbești despre pregătirile pentru nuntă cu prietenii tăi ai grijă să te limitezi sau să aștepți să fii întrebată. Cu siguranță nu vrei ca aceștia să se plictisească deja de nunta ta înainte ca ziua cea mare să sosească.

Lucruri care îți distrug nunta

Lucruri care îți distrug nunta Pinterest

2. Nu îți place nicio nuntă la care participi și începi să le critici
Nu este deloc indicat să tot faci comparații, fie între tine și altă femeie, fie între nunta ta și a altor persoane. Trebuie să te obișnuiești cu ideea că nicio nuntă nu este perfectă, așa cum nici a ta nu va fi. Atunci când te afli în procesul de organizare începi să critici anumite aspecte la nunta la care participi: fie nu-ți place rochia miresei, mâncarea, muzica, decorul. Trebuie să înțelegi că fiecare dintre noi avem gusturi diferite și este absolut normal. Ar fi fost bine dacă gândeam toți la fel sau dacă toți preferam aceleași lucruri?

3. Certurile cu partenerul și cu familia
Atunci când te afli în condiții de stres sau ești sub presiune s-ar putea să ai mici discuții care să degenereze în certuri, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să anulezi nunta. Organizarea unei nunții este stresantă, iar tu și partenerul tău trebuie să învățați cum să gestionați situația, cum să faceți față presiunii și cum să lucrați la propria persoană pentru a vă putea controla. De asemenea, certurile și neînțelegerile pot avea loc și când vine vorba de părinți, mai ales dacă aceștia se ocupă de cheltuielile evenimentului. Banii înseamnă adesea și control, iar dacă tu și partenerul tău depindeți de ajutorul financiar al părinților în ceea ce privește nunta, atunci poți întâmpina neînțelegeri. Ce este de făcut? Vorbește înainte cu părinții și spune ce nu poți accepta. Nu se poate ca nunta să fie făcută după placul lor, ci după al vostru, iar ei trebuie să știe asta.

Lucruri care îți distrug nunta

Lucruri care îți distrug nunta Pinterest

4. Ești autoritară cu organizatorii și furnizorii
Nunta este despre tine, însă ține cont și de faptul că nu numai tu ești cea care contează. Ești doar unul dintre clienții numeroși pe care îi au, iar energia și timpul lor sunt prețioase. În plus, vei fi și mai stresată dacă nu vei încerca să înțelegi opiniile oamenilor de lângă tine și să încerci să îi tratezi cu respect și politețe. Nu trebuie să te gândești că doar tu ești cea care muncește pentru organizarea nunții, căci dacă munceai numai tu nu apelai la un organizator de nunți.

5. Proceduri și tratamente cosmetice realizate cu puțin timp înaintea nunții
În disperarea de a arăta cât mai perfect, miresele adesea apelează la diferite intervenții la nivelul feței, fie că este vorba de injecțiile cu botox, injectarea acidului hialuronic în buze, tatuarea sprâncenelor sau diverse peeling-uri, însă acestea nu trebuie realizate cu o lună înainte de nuntă. De ce? Ei bine, fiecare persoană reacționează diferit la anumite substanțe sau la anumite proceduri. Așadar, dacă nu vrei să îți distrugi atât fața, cât și nunta renunță la cele enumerate mai sus.

Lucruri care îți distrug nunta

Lucruri care îți distrug nunta Pinterest

6. Cheltuiești prea mult
De la bun început trebuie să ai un plan privind bugetul bine pus la punct. Desigur, nu poți specifica cu exactitate cât vei cheltui pe fiecare element, însă aproximarea bugetului și banii puși deoparte pentru cheltuielile neprevăzute te vor ajuta. De asemenea, nu împrumuta bani pentru un eveniment care va dura doar o zi.

Renunță la ideea de nuntă „perfectă” pentru că aceasta nu există, iar în ziua nunții vei vedea asta cel mai bine. Nu pierde din vedere lucrurile care contează cu adevărat încercând să te concentrezi asupra detaliilor nesemnificative. Nunta nu înseamnă doar petrecere, decor, rochie de mireasă, machiaj etc., ci unirea cu persoana iubită; nunta înseamnă emoție, sentiment, iubire, nu alte caracteristici pe care le atribui în mod superficial. Tu ce lucruri care îți distrug nunta erai tentată să faci?

Despre autor

Ana

Leave a Comment