Lucruri care ii pot deranja pe invitatii la nunta

In acest articol voi face o lista cu cateva lucruri care ii pot deranja pe invitatii la nunta. Sunt observatii personale si ale altora cu care am discutat despre acest subiect. Au fost nunti la care unii invitati nu s-au simtit in largul lor. Iata ce trebuie sa stie viitorii miri asa incat sa nu faca astfel de greseli in ziua nuntii lor.

teilor.ro

Cateva lucruri care ii pot deranja pe invitatii la nunta

1. Mirele si mireasa nu vorbesc cu invitatii. Adica vorbesc, dar nu cu toti. In timp ce cu altii rad in hohote si se pozeaza si duscuta minute bune, la altii se uita numai cu coada ochiului si atat. Nu le adreseaza niciun cuvant in afara de “Bine ati venit!” si de “La revedere!”. Ba chiar merg mai departe si nici macar dupa nunta nu multumesc pentru dar, practic uita ca acele persoane exista. Este unul dintre lucruruile care ma deranjeaza cel mai tare la o nunta. Si nu sunt singura care spune asta. Daca acei oameni isi rup din timpul lor si vin la nunta pentru care oricum scot din buzunar niste bani pe care ii puteau folosi in alte scopuri, poti si tu sa faci un efort de cinci minute pentru a le multumi tuturor celor care au ales sa va fie alaturi in ziua cea mare. Nu pare greu, nu?

Lucruri care ii pot deranja pe invitatii la nunta

Lucruri care ii pot deranja pe invitatii la nunta

2. Miresele si mirii sunt cu nasul pe sus. Mai mult la figurat, la propriu nu stiu ce sa zic. Se vad in haine de mire si de mireasa si au senzatia ca nimeni nu se mai ridica la nivelul lor. Da, ma gandesc ca este foarte misto sa fii mire sau mireasa, insa nu strica un pic de modestie, nu?

3. Invitatii sunt asezati la masa asa cum nu ar trebui. Da, e greu sa ii asezi la masa pe invitati, sa gasesti o formula care sa multumeasca pe toata lumea. Insa este bine sa faci in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. Cat de cat. Nu pune la intamplare oamenii la masa fiindca nu va fi tocmai ok sa faci asta. Asta nu am patit-o, insa o prietena mi-a povestit de dezamagirea prin care a trecut cand la o nunta a fost asezata langa persoane necunoscute care, in plus, puteau sa-i fie bunici sau strabunici, ea avand douazeci si un pic de ani. Subiecte comune de discutie nu prea aveau, deci a fost evenimentul unul neplacut pentru ea. Si cand i-a vorbit miresei despre asta, i-a dat de inteles ca pana la urma numai ea, mireasa, era importanta si trebuia sa se distreze. Restul… conteaza mai putin.

teilor.ro

Lucruri care ii pot deranja pe invitatii la nunta

Lucruri care ii pot deranja pe invitatii la nunta

4. Parintii care se comporta ca si cand evenimentul ar fi al lor, nu al mirilor. Chiar daca poate v-au ajutat financiar sa organizati nunta, ar fi bine daca ati stabili niste limite, asa incat invitatii sa nu se simta incomod vazand ca de fapt parintii vostri sunt cei care se simt regii si reginele evenimentului.

Si acum, la final, te invit sa citesti si articolul de aici unde gaasesti informatii despre greselile pe care mirii si miresele le pot face in ziua cea mare.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment