Lucruri care ii fac pe invitatii la nunta sa planga

Nuntile sunt evenimente frumoase, insa si emotionante. Si nu numai pentru mire, mireasa si parintii lor, dar si pentru ceilalti invitati. Sunt cateva lucruri care ii fac pe invitatii la nunta sa planga. Iata care sunt acestea.

teilor.ro

Cateva lucruri care ii fac pe invitatii la nunta sa planga

1. Mireasa care merge spre altar

Poti simti in acele clipe ca ochii tai se umplu de lacrimi si este normal. Sa iti vezi prietena cum merge spre altar, imbracata in acea rochie de mireasa superba, urmand sa se casatoreasca cu barbatul pe care il iubeste, toate lucrurile acestea te emotioneaza.

2. Juramintele/declaratiile de dragoste pe care mirii si le fac

teilor.ro

Astfel de momente nu au cum sa nu iti faca pielea de gaina. Asa ca, daca si la nunta la care participi auzi un discurs emotionant sau o declaratie de dragoste demna de romanele de iubire, lasa-ti emotiile sa iasa la suprafata.

3. Cand mireasa plange

Da, cum spuneam mai sus, nuntile sunt emotionante. Si cand iti vezi prietena cea mai buna riscand sa isi distruga machiajul de mireasa pentru ca se simte coplesita de emotii, e greu sa iti stapanesti lacrimile. Te poti transforma intr-o fantana arteziana pentru scurt timp, dar e ok.

4. Mirele care plange

teilor.ro

Ce se intampla cu noi, femeile, care ne emotionam imediat ce vedem un mire care varsa lacrimi cand isi vede viitoarea sotie pentru prima data imbracata in rochia de mireasa? Oricare ar fi explicatia, e clar ca atunci cand iei parte la un astfel de moment, nu ai cum sa nu iti risti machiajul special facut pentru nunta. Sa nu uitam ca evenimentele de genul acesta transmit emotii puternice.

Lucruri care ii fac pe invitatii la nunta sa planga

Lucruri care ii fac pe invitatii la nunta sa planga

5. Cand parintii plang

Sa vezi parintii mirelui sau pe ai miresei cu lacrimi in ochi, vizibil emotionati cand iau parte la unul dintre cele mai frumoase mommente din viata copilului lor, bineinteles ca te inmoi si tu. Nu ai cum sa nu te lasi atins de astfel de clipe care sunt pur si simplu minunate.

6. Dansul mirilor

teilor.ro

Melodia aceea dulce, care te face sa te infiori, modul in care cei doi indragostiti se uita unul la celalalt, modul in care danseaza, totul in jurul lor parca nu mai exista, timpul pare sa se fi oprit in loc, numai ei doi, acolo, pentru totdeauna, unul langa celalalt. Da, chiar e emotionant si nu ai cum sa nu te lasi atins de astfel de mmomente. Parca simti o lacrima care iti gadila coltul ochiului, asa-i?

7. Dansul miresei cu tatal ei

Da, e emotionant si dansul mirelui cu mama sa, insa parca nu la fel ca cel al miresei cu tatal ei. Si, daca cel care danseaza cu fiica sa este atat de emotionat incat incepe sa planga, atunci este clar ca nici invitatii nu isi vor putea stapani emotiile.

8. Discursul altor persoane decat mirii

Daca este o nunta la care se tin discursuri, atunci ori iti vor da lacrimile de ras, ori de emotie. Daca ii auzi pe parintii mirilor, o domnisoara de onoare sau un cavaler de onoare rostind un discurs emotionant, este clar ca vei varsa cateva lacrimi.

Si acum, la final, te invit sa accesezi si articolul de aici unde gasesti informatii utile pentru invitatii la nunta.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment