Lucruri care chiar le pot enerva pe domnisoarele de onoare

Intai vine iubirea, apoi intrebarea. Nu, nu ma refer la intrebarea din cadrul cererii in casatorie, ci la „Vrei sa fii domnisoara mea de onoare?”. Desi e o onoare sa fii domnisoara de onoare, este important ca cele care accepta acest rol sa stie in ce se baga, iar viitoarea mireasa trebuie, de asemenea, sa cunoasca unele lucruri, cum ar fi cele care chiar le pot enerva pe domnisoarele de onoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva lucruri care chiar le pot enerva pe domnisoarele de onoare

1. Nu li se spune de la inceput ce asteptari are mireasa de la ele

Ideal ar fi ca inainte de a-ti oferi un raspuns in ceea ce priveste disponibilitatea lor pentru a accepta rolul de domnisoare de onoare, acestora sa li se spuna dinainte ce au de facut, ce asteptari are mireasa de la ele, chiar si costurile pe care acest rol le poate implica. Abia dupa ce sunt toate cartile puse pe masa, acestea vor sti daca se pot implica sau nu.

Lucruri care chiar le pot enerva pe domnisoareleLucruri care chiar le pot enerva pe domnisoarele de onoare de onoare

Lucruri care chiar le pot enerva pe domnisoarele de onoareLucruri care chiar le pot enerva pe domnisoarele de onoare

2. Modul in care comunicati

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Domnisoarele de onoare sunt femei care au un loc de munca, o familie, o viata in afara rolului de domnisoare de onoare. Sigur ca daca au acceptat acest rol stiu in ce se baga si ce urmeaza, insa conteaza mult si modul in care comunicati. Spre exemplu, daca stii ca sunt persoane foarte ocupate, sa le suni in timp ce sunt la serviciu nu este o idee buna. In schimb, puteti comunica in scris, iar daca sunt lucruri important de discutat la telefon, bine ar fi sa intrebi inainte daca poti suna.

3. Nu se tine cont de limitele financiare

Nu poti obliga pe nimeni sa investeasca sume fabuloase in rolul de domnisoara de onoare sau chiar sa intre in datorii pentru asta. Asadar, tine cont de aspectul financiar si vorbeste cu domnisoarele de onoare deschis despre asta. Daca poti si iti face placere, ai putea chiar tu sa cumperi rochiile pe care le vor purta, de exemplu.

4. Nu sunt implicate in deciziile luate in legatura cu tinuta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Poate nu tuturor le place sau poate nu pe toate le avantajeaza rochia sau culoarea rochiei pe care vrei sa le poarte la nunta in calitate de domnisoare de onoare. Ar fi bine sa le ceri si lor parerea, chiar daca tu esti mireasa si va fi ziua ta magica, asta nu inseamna ca domnisoarele de onoare nu trebuie sa se simta bine in tinuta pe car o vor purta intreaga zi sau o parte din ziua aceea.

Lucruri care chiar le pot enerva pe domnisoarele de onoare

Lucruri care chiar le pot enerva pe domnisoarele de onoare

5. Nu sunt implicate in deciziile luate in legatura cu machiajul si coafura

Este aceeasi situatie ca in cazul tinutei. Cand le dai oamenilor optiuni, acestia nu mai au cum sa fie furiosi sau nemultumiti de alegere, nu?

6. Li se cere sa se implice in organizarea nuntii

Ar fi bine sa stabiliti de la inceput daca e cazul sau nu ca ele sa se implice in organizarea nuntii si, bineinteles, sa intrebi daca vor si pot sa faca asta si sa fii OK cu orice raspuns vei primi. Nu le face sa se simta obligate sa faca lucruri pentru care nu au timp sau chef sau resurse de orice fel.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment