Lucruri care arata ca aveti o casnicie fericita

Desi fiecare cuplu este diferit si unic, se pare ca exista cateva lucruri pe care casniciile fericite le au in comun. Potrivit specialistilor, o casnicie fericita si sanatoasa este cea care le permite ambilor parteneri sa se simta in siguranta si iubiti. In randurile care urmeaza veti gasi o lista cu cateva lucruri care arata ca aveti o casnicie fericita. Se pare ca in fiecare cuplu/casnicie fericit/a se intalnesc aspectele care urmeaza. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

teilor.ro

Cateva lucruri care arata ca aveti o casnicie fericita

Dorinta de a-l accepta pe celalalt

Specialistii sustin ca una dintre cele mai dificile provocari intr-o casnicie este reprezentata de faptul ca cei doi trebuie sa accepte ca fiecare este diferit si asa vor fi intotdeauna. Intr-o casnicie nefericita, cei doi nu isi vor permite unul celuilalt sa fie ei insisi, pe cand intr-o casnicie sanatoasa, cei doi soti vor invata sa il accepte pe celalalt asa cum este, in timp ce vor construi impreuna ceva important. Este in regula sa ii ceri celuilalt sa schimbe anumite comportamente, insa nu este ok sa ii ceri sa devina o alta persoana.

Lucruri care arata ca aveti o casnicie fericita

Episode Of Experience

Spuneti „da” mai des decat spuenti „nu”

teilor.ro

Este in regula si ai dreptul sa spui „nu” ori de cate ori simti ca acesta este lucrul pe care trebuie sa il faci, insa in momentul in care spuneti amandoi „da” anumitor lucruri, atunci veti sti ca sunteti intr-adevar o echipa.

Dorinta de a lasa in urma lucrurile marunte

Intr-un mariaj fericit, cei doi soti nu permit ca lucrurile marunte sa intervina intre ei. De exemplu, ei prefera sa nu se concentreze asupra anumitor lucruri suparatoare, deoarece stiu ca acestea vor crea o atmosfera negativa intre ei si vor da nastere unor conflicte care nu isi au locul. In schimb, se concentreaza asupra lucrurilor pozitive. Asadar, unul dintre acele lucruri care arata ca aveti o casnicie fericita este acesta: dorinta de a nu va concentra asupra acelor lucruri negative si enervante care ar putea distruge buna intelegere.

Sinceritatea

teilor.ro

Nu este intotdeauna usor sa fii sincer, insa sinceritatea este de preferat si este un lucru sanatos in orice casnicie. Indiferent daca este vorba despre cine esti, despre sentimentele tale ori despre ceea ce iti doresti, trebuie sa fii sincer/a. Merita, oare, sa minti, stiind ca astfel iti vei pune casnicia in pericol? Desigur, exista situatii in care adevarul ar putea sa raneasca, pe cand minciuna poate aduce un anumit confort, insa depinde foarte mult de situatie. Daca nu iti plac noii cercei, ori nu iti place noul ceas pe care celalalt le poarta cu mandrie si placere, atunci poate nu vrei sa ii ranesti sentimentele celuilalt spunand adevarul. Insa, cand vine vorba despre lucruri cu adevarat importante si serioase, atunci sinceritatea poate fi solutia cea mai buna pe termen lung. In plus, stii cum se spune, nu? Minciuna are picioare scurte.

Lucruri care arata ca aveti o casnicie fericita

Bry Morrow

Aici punem capat articolului referitor la lucruri care arata ca aveti o casnicie fericita insa veti gasi partea a doua in materialul urmator. Iar acum, la final, va invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment