Logodna tinerilor indragostiti este un nou inceput

Logodna tinerilor indragostiti este un nou inceput

Logodna tinerilor indragostiti este un nou inceput, reprezintă promisiunea, în primă instanță, a lui, că iubirea nu îi este străină și că își dorește să îi devii soție, sprijin, viitor și, în ceea ce o privește pe ea, reprezintă, fără îndoială, confirmarea a tot ceea ce el simte și își dorește sau, cel puțin, acest lucru ar trebui să reprezinte. Fiecare moment de acest fel este unic, fie că în viața cuiva vine o dată, fie de mai multe ori.

Un astfel de moment cum este logodna tinerilor indragostiti, pentru a fi special, nu necesită, în mod general obligatoriu, o pregatire minuțioasă și timpurie, nu de puține ori spontaneitatea, simplitatea și emoțiile suprimă orice formă de extravaganță materială.

Însă, cu toate acestea, o cerere în căsătorie mai specială din punctul de vedere al organizării poate crea dificultăți și bătăi de cap, dat fiind faptul că ne dorim ca totul să depășească perfecțiunea. Altfel spus, vă ofer câteva idei legate de “locul faptei” și de organizare.

Dat fiind faptul că personal consider că acest eveniment, logodna, ar trebui să fie intim, singurele pulsații să fie din partea lui și a ei, o să mă raportez doar la voi doi, pe cei dragi putând să-i includeți voi în decor, în cazul în care se dorește acest lucru.

În consecință, un prim loc minunat unde ar putea avea loc un astfel de eveniment ar putea fi o barcă care se află pe mare.

Logodna tinerilor indragostiti este un nou inceput

Logodna tinerilor indragostiti este un nou inceput

Ce poate fi mai romantic decât doi îndrăgostiți în mijlocul unei ape limpede? Nu este nevoie de prea multe, în principal de iubire necondiționată, încredere și dorințe. Florile sunt un element foarte romantic, o floare în părul ei desprins – un trandafir roșu, de pildă – și o sticlă de vin pot trezi multe emoții.

În altă ordine de idei, cum în sfânta biserică are loc punctul culminant al începutului poveștii voastre de iubire, cu bune și cu rele, tot aici ar putea avea loc și “preînceputul” – logodna – fiind doar voi doi în biserică (eventual și preotul care vă poate oferi binecuvântare și vă poate oferi câteva sfaturi). Este, aș putea spune, o extravaganță emoțională de proporții care poate confirma sau întări dragostea pură dintre voi.

Iubirea izvorăște din credință, iar faptul că logodna are loc chiar în locul care reprezintă izvorul credinței, nu poate însemna decât un singur lucru, și anume: veșnicia se află acolo unde există iubire pură.

Logodna tinerilor indragostiti este un nou inceput

Logodna tinerilor indragostiti este un nou inceput

În al treilea rând, un alt loc special unde se poate desfasura logodna ar putea fi reprezentat de podul unui lac într-un anumit moment al zilei, de exemplu la răsărit. Pe lângă faptul că sentimentul de liniște ar fi nemărginit, emoțiile ar putea atinge aceleași cote. Este foarte important să conștentizăm faptul că simplitatea poate detrona orice formă de complexitate și că, în mod cert, nu veți da greș dacă în ingredientele secrete pentru o cerere în căsătorie de vis sunt incluse emoțiile puternice și spontaneitatea.

Altfel spus, elementele esențiale care fac parte din decor nu țin neapărat de lucruri materiale, ci de permiterea unui “lux” emoțional – iubire, încredere, speranță – care, cu siguranță va dăinui mult timp de acum încolo, în ciuda trecerii timpului – acesta trebuind să reprezinte doar un pretext pentru a se amplifica iubirea dintre voi.

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru multe clipuri, care fac parte din inspirația ta și te vor fascina.

Despre autor

Stanciu Mihaela

Leave a Comment