Locuri deosebite pentru nunta în aer liber

Te-a cerut de soție, iar acum urmează pregătirile pentru marele eveniment? Ați ales anotimpul, implicit luna în care va avea loc nunta, însă următorul pas și cel mai important este locația. Dacă îți dorești o nuntă de vis, totul poate fi posibil datorită unei locații deosebite pentru nuntă. În zilele noastre tot mai multe cupluri aleg să își facă nunta în aer liber, așa că îți vin în ajutor cu 6 locuri superbe potrivite pentru nunta ta.

6 locuri deosebite pentru nunta în aer liber

1. Lacul Tarnița
Este un lac de acumulare situat între comunele Gilău, Râșca și Mărișel, în apropiere de Cluj-Napoca. Tarnița este unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate locuri turistice din județul Cluj. Activitățile care se pot desfășura aici sunt pescuitul, înotul, plimbările cu jetski-ul, cu barca sau cu pontonul. Pe lângă acestea, peisajul parcă este rupt dintr-un tablou… verdele intens provenit de la copacii care înconjoară lacul se revarsă în apă formând o imagine în oglindă, iar toată această pătură verde amintește de vegetația luxuriantă a insulelor exotice. Ce ai spune dacă ți-ai face nunta aici? Ceremonia pe ponton cu siguranță va fi unică.

Locuri deosebite pentru nunta în aer liber

Lacul-Tarnița-Pinterest

2. Castelul Bánffy de la Bonțida
Devenit și mai cunoscut datorită Festivalului Electric Castle, castelul a fost construit de familia Bánffy, după cum indică numele. Întregul ansamblu arhitectonic îmbină stiluri din perioade diferite: stil renascentist, baroc, neoclasicist și romanic. Situat în apropiere de Cluj, acest castel este locul perfect pentru nunta ta dacă ești în căutarea unui loc unic, mai ales dacă sunteți adepții unui astfel de stil.

Locuri deosebite pentru nunta în aer liber

Castelul-Bánffy-Pinterest

3. Plaje
Îți place să auzi valurile mării, pescărușii, să simți briza, nisipul fin? Spiritele boeme parcă s-au oprit pe plajele sălbatice din România. Cu siguranță ai auzit de Vadu, Corbu și alte plaje sălbatice, iar deși este destul de greu de ajuns acolo, pentru o nuntă liniștită, departe de ochii tuturor este un loc perfect. Desigur, puteți alege orice stațiune vă face cu ochiul, iar invitații vor fi cei mai fericiți să profite de timpul petrecut la mare.

Locuri deosebite pentru nunta în aer liber

Plaja-Corbu-Pinterest

4. The Wedding House
În cazul în care nu îți dorești extravaganță, ci doar un loc relaxat, liniștit, The Wedding House este locul potrivit pentru tine. Situat în apropiere de București, aceasta este o locație pentru evenimente romantice, pline de relaxare. În plus, dacă ești adepta stilului shabby-chic, decorul te va copleși.

Locuri deosebite pentru nunta în aer liber

The-Wedding-House-Pinterest

5. Domeniul cu Cireși
Dacă îți dorești o nuntă în care stilul modern se îmbină cu clasicul, eleganța și luxul, dar în același timp și o nuntă în aer liber, un loc retras, atunci Domeniul cu Cireși este locația perfectă pentru nunta ta. Situat în apropiere de București, numele domeniului vine de la faptul că este înconjurat de o livadă de cireși.

Locuri deosebite pentru nunta în aer liber

Domeniul-cu-Cireși

6. Pădurile Regale
Pentru iubitorii de natură, Pădurile Regale de lângă București reprezintă un tărâm de basm, care le completează perfect nunta. Este un loc care poate fi amenajat cu ușurință în funcție de stilul dorit, un loc unde naturalețea se revarsă la fiecare pas.

Locuri deosebite pentru nunta în aer liber

Pădurile-Regale-Nunți

Nu uita că stilul pe care vrei să te axezi pentru nunta ta este definitoriu pentru tine, iar pentru ca totul să iasă așa cum ți-ai dorit este important să alegi locația potrivită. Cum realizezi acest lucru? Întâi trebuie să știi ce stil adopți, iar apoi cauți locații în ton cu stilul și rămâi la locul cu care rezonezi mai mult. Chiar dacă nu ar trebui să constituie o barieră în calea împlinirii voastre, importantă este și distanța dintre orașul în care locuiți și locația pentru nuntă.

Înainte de a pune capăt articolului aș dori să vă invit pe pagina StudioBlitz pentru a urmări mai multe clipuri fascinante.

Despre autor

Ana

Leave a Comment