Locatii unde poti grava verighetele în Iasi

Verighetele sunt un simbol ce reprezinta angajamentul si iubirea dintre doi oameni. Aceste bijuterii reprezinta semnul unei iubiri neconditionate, iar purtarea acestora pe inelarul mainii stangi este o traditie mostenita din Egipt, deoarece in antichitatea acestia spuneau ca de la inima catre acest deget porneste o vena numita vena amoris.

Acestea sunt bijuterii cu valoare sentimentala, iar gravura aleasa va ramane pentru totdeauna si va va aminti mereu de ceea ce ati cladit impreuna. Verighetele se pot grava in magazinele speciale de bijuterii, iar pretul difera in functie de designul ales. In general, pretul se calculeaza in functie de simbol, marime, numar de litere, fontul folosit si daca gravura va fi facuta manual sau la aparatul special de gravare. Toate aceste detalii le vei primi de la bijutierul care te va ajuta in acest sens.

Locatii unde poti grava verighetele în Iasi

Verighete gravate Pinterest

V-ati hotarat sa gravati verighetele, dar cu siguranta a aparut si intrebarea: „Ce anume gravam?”. Puteti alege sa gravati un simbol sau un mesaj al caror semnificatie sa o stiti doar voi doi. In prezent exista numeroase tehnici de gravare a verighetelor cu diverse forme sau simboluri, un text simbolic,initialele voastre, data nuntii sau chiar amprentele voastre. Indiferent de gravura pe care o veti alege, verighetele voastre vor fi unice si personalizate.

In continuare va voi prezenta cateva locatii unde poti grava verighetele în Iasi.

Locatii unde poti grava verighetele în Iasi

1. Coriolan

Coriolan este producatorul numarul 1 din Romania in ceea ce privestea producerea de verighete si inele de logodna. Preturile pentru gravarea verighetelor difera in functie de tipul gravarii: exterioara, poem, nume si simboluri, amprenta, semnatura sau laterala. Pentru mai multe detalii va invit pe site-ul www.coriolan.ro pentru a afla tot ce va intereseaza in legatura cu gravarea verighetelor dumneavoastra.

Locatii unde poti grava verighetele în Iasi

Gravare verighete Coriolan

2. Teilor

Teilor este specializata in fabricarea bijuteriilor din pietre pretioase si este un brand national cu peste 200 de specialisti in aur si pietre pretioase. Tailor detine o retea de magazine in diferite orase din Romania, printre care si Iasi in Palas Mall. Acestea ofera clientilor sai si servicii de gravare pentru verighete. Pentru mai multe detalii va asteptam pe site-ul www.teilor.ro.

Locatii unde poti grava verighetele în Iasi

Gravare verighete Teilor

3. Elegance

Elegance detine o gama larga de bijuterii si ofera servicii de gravare pentru acestea. Pentru gravarea verighetelor puteti opta pentru text de tipar sau caligrafic si puteti alege un text de maxim 25 de litere. Pretul pentru fiecare caracter este de 3 lei. Magazinul poate fi gasit in: Carrefour Felicia, Podu Ros, Alexandru cel Bun sau Carrefour Era. Pentru mai multe detalii va invit sa intrati pe site-ul www.eleganceshop.ro.

Locatii unde poti grava verighetele în Iasi

Gravare verighete Elegance

Sper ca aceste locatii unde poti grava verighetele în Iasi ti-au fost de ajutor si iti vor fi de folos in ceea ce priveste gravarea verighetelor voastre.

In continuare te invit sa citesti un articol general despre gravarea verighetelor unde vei gasi detalii si te vei putea inspira in acest sens.

Despre autor

A Anca

Leave a Comment