Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Nunta Andreei Balan a adus in prim plan o locatie superba de nunta din Bucuresti. Le Château – Castelul din Inima Capitalei , asa cum se autointituleaza pe site, locatie superba, unde iti poti si tu organiza nunta, chiar in centrul Bucurestiului. O locatie luxoasa, cu un decor extravagant dar in acelasi timp elegant. Iata mai jos cateva detalii despre aceasta superba locatie de nunta. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

teilor.ro

Le Chateau. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Le Chateau. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Locatii superbe pentru nunta Bucuresti, Le Chateau

Restaurantul a fost inaugurat in primavara anului 2015. Le Chateau – Castelul din Inima Capitalei este astăzi una dintre cele mai apreciate locatii dedicate evenimentelor festive si ceremoniilor de gala din Bucuresti. Dincolo de somputuozitatea si eleganta spatiilor si de aspectul sau stralucitor, Le Chateau este un garant al calitatii si eficientei, la cele mai inalte standarde.- Sursa Revista Femeia

Daca alegeti sa facet o vizita la castel veti descoperi un decor unic și o atmosferă aristocrată, în care frumusețea și eleganța se împletesc într-un ambient de poveste, inspirat de atmosfera clasică a castelelor de odinioară, un salon de evenimente de lux cum rar veți mai găsi în București. Salonul de nunta Le Château se afla la adresa Strada Turturelelor numărul 11, Sector 3, București.

Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau-Ce inseamna NUNTA marca Le Chateau?

teilor.ro

Laura Tatoi, interviu pentru Revista Femeia: Nunta la Castelul din Inima Capitalei este in primul rand un festival al elegantei, o productie armonioasa, asemenea unui spectacol, in care mirii sunt personajele principale, in fata unui public exigent si rafinat alcatuit din familie,  prieteni si colegi. Beneficiind de intreaga expertiza a echipei Le Chateau si de suportul tehnologic de ultima generatie, realizăm, pentru fiecare cuplu in parte, scenarii de eveniment unice, ce pun in valoare viziunea proprie si dorintele acestora. Astfel, petrecerile de nunta la Castel sunt deopotriva aristocrate si stralucitoare dar si animate, pline de buna dispozitie si spectacululoase.

Oferta de pret 

Le Chateau. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Le Chateau. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Asa cum declara furnizorul pe site toate ofertele  sunt structurate pornind de la dorinţa clientului şi de la aşteptările acestuia, fiecare proiect este o noua provocare şi un motiv de reinventare permanent, astfel încat orice eveniment găzduit de Le Chateau este cu adevarat unic.Toate recomandările  sunt oferite după o consultare prealabilă a întregii echipe. Pretul pentru un meniu de nunta incepe de la 78 E pentru o persoana, nu consideram deloc ca este un pret mare pentru ceea ce ofera locatia, in plus au o multime de oferte speciale.

Castelul din Inima Capitalei beneficiază de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, astfel încât veți putea organiza nunta pentru un număr de invitați de până la 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se, în timp real, cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, specific unor locații de nuntă.

teilor.ro

Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau inseamna atat un restaurat cat si un salon pentru nunti

Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau- Le Château – Restaurant Nunta Bucuresti

Le Chateau. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Le Chateau. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Beneficiaza  de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, la Le Château – Restaurant Nunta Bucuresti veți putea organiza nunta pentru un număr de invitați cuprins între 100 și 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se optim cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, ținând cont de necesitățile specifice și de tematica petrecerii de nuntă.

Localizat în centrul Capitalei, în zona Pieţei Alba Iulia și al bulevardului Unirii, Le Château – Restaurant Nunta Bucuresti a fost gândit, încă din faza de proiectare, ca o autentică sală de bal, sofisticată și elegantă, cu atenție maximă pentru acele detalii care fac diferența, oferind servicii și facilitați la cele mai înalte standarde pentru un restaurant de nunta în Bucuresti.

teilor.ro

Salonul de nunta Le Château e localizat la adresa Strada Turturelelor numărul 11, Sector 3, București. Vă așteptăm cu drag să alegeți cel mai elegant salon de evenimente de lux din Bucuresti

Le Chateau. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Le Chateau. Locatii superbe pentru nunta Bucuresti Le Chateau

Salonul beneficiaza de  terasa exterioară de mari dimensiuni a Le Château Salon de nuntă București, care  invită la un moment de socializare sau de relaxare în aer liber, înconjurați de elegante spații verzi, unde pot fi servite băuturi pe timp de vară.

Lobby-ul Castelului înglobează o serie de elemente extrem de elegante și funcționale pentru a crește gradul de confort al invitaților: o garderobă indispensabilă în eventualitatea unor condiții meteo nefavorabile, un bar elegant ce deservește exclusiv aceasta zonă, loje intime pentru discuții și pentru momente de relaxare, terasă în aer liber, precum și sisteme de proiecție LCD, perfect integrate în designul clasic al locului.

Dragilor, Le Chateau, pare locul perfect pentru o nunta in Bucuresti, este suficient sa ne uitam pe fotografiile superbe.

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment