Locatii pentru sedinta foto

O mare parte dintre  cuplurile ce urmeaza sa aiba nunta, au cateva semne de intrebare in legatura cu subiectul locatii pentru sedinta foto.

Locatii pentru sedinta foto nu trebuie sa reprezinte o problema deoarece aceasta are legatura cu felul fiecaruia de a fi:

 • Daca esti o persoana ce iubeste natura,poti alege sa mergi intr-un parc unde poti interactiona cu elemente cum ar fi pajistea cu iarba verde si flori,copacii,podulete,apa(in care se poate oglindi imaginea voastra) etc.
  locatii pentru sedinta foto

  locatii pentru sedinta foto

 • Daca esti o persoana careia ii place mediul rustic, poti alege sa mergi la un muzeu taranesc unde vei gasi vechile case cu pridvor pline de incarcatura emotionala, un pont bun pentru locatii pentru sedinta foto.
 • Cei ce iubesc arta pot alege sa mearga la muzeul de arta unde, alaturi de imaginea impozanta a locatiei se pot ajuta in realizarea fotografiilor, si de picturile,arhitectura minunata,obiectele decorative ale incaperilor(pian,scaun,oglinda)etc.
 • Cei ce iubesc muntele pot alege sa mearga intr-o zona montana unde muntele cu toate frumusetile lui ii va ajuta sa realizeze o sedinta foto unicat, locatii pentru sedinta foto cu adevarat impresionante.
  locatii pentru sedinta foto

  locatii pentru sedinta foto

 • Persoanele ce iubesc marea pot alege sa mearga pe o plaja mai retrasa, unde pentru sedinta foto se pot folosi de valurile marii,nisipul auriu,stancile de la malul marii, pescarusii ce zboara pe cerul albastru etc
 • Daca esti o persoana cu simtul umorului bine dezvoltat, poti alege diferite teme hazlii cum ar fi: o masina de epoca(mireasa repara la masina,iar ginerele sta pe un scaun si priveste), leaganul(va dati in leagan tinandu-va de mana,sau ginerele sta in leagan iar mireasa il impinge ),o bicicleta(mireasa sta pe bicicleta si ginerele o plimba).

In concluzie,este importanta locatia unde se va desfasura sedinta foto,dar mai important este sa va simtiti voi bine,iar restul va venii de la sine. Deci, alegeti locatii pentru sedinta foto acolo unde va indeamna sufletul, noi am venit cu ideile.

locatii pentru sedinta foto

locatii pentru sedinta foto

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment