Locatii pentru fotografiile de logodna

Daca va doriti sa aveti o sedinta foto dupa ce ti-a oferit inelul de logodna, atunci nu trebuie sa renuntati la aceasta idee. Nu stiti inca unde este bine sa faceti pozele? Mai jos vei gasi o lista cu cateva locatii pentru fotografiile de logodna.

Locatii pentru fotografiile de logodna

1. Acasa. Daca locuiti impreuna, atunci ati putea organiza acasa sedinta foto. Asta deoarece puteti fi surprinsi in imagini in diferite momenete ale zilei, in timpul unor activitati diferite. Poate la micul dejun, la o cina romantica etc. De asemnenea, acasa va puteti schimba tinuta de cate ori doriti, pentru ca fotografiile sa fie variate. Iar daca aveti si un animal de companie, atunci si acesta poate sa apara in pozele pe care le veti face dupa logodna.

Locatii pentru fotografiile de logodna

Locatii pentru fotografiile de logodna

2. Daca in apropierea vostra exista un pod, atunci de ce sa nu incercati sa mergeti acolo pentru a face pozele? Mai ales daca arata intr-un mod mai deosebit. Astfel va veti asigura ca fotografiile vor fi pe masura.

3. Parcurile sau gradinile botanice sunt, de asemenea, locatii ideale pentru fotografiile de logodna. Mai ales daca iubiti natura. Si, inidiferent de anotimpul in care v-ati logodit si alegeti sa faceti pozele, acestea vor fi unele pe care oricine le va admira.

4. La cinema. Daca iubiti filmele, daca la prima intalnire ati iesit la un film, sau pur si simplu aceea vi se pare locatia ideala pentru sedinta foto, atunci de ce sa nu faceti asta?

5. Pe acoperisul unei cladiri. Mai ales daca in apropiere este o priveliste care va arata d eminune in pozele pe acre le veti face dupa ce iti da inelul de logodna. Aveti grija, insa, sa fie un loc sigur, astfle incat sa nu existe nici cel mai mic pericol de accidentare.

6. Pe lac. De asemenea, ati putea alege un astfel de loc pentru sedinta foto. Puteti sta pe o barca, sau pe malul apei. Indiferent de situatie, pozele nu au cum sa fie altfel decat deosebite.

7. Pe stadion. Daca iubiti sportul, daca obisnuiti sa mergeti pe stadion pentru a vedea meciurile, atunci de ce sa nu alegeti acea locatie si pentru sedinta foto care urmeaza dupa logodna?

CITESTE SI: Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta
CITESTE SI: Idei pentru fotografiile de logodna

8. La castel. Daca va veti dori fotografii mai aparte, atunci ati putea sa prganizati sedinta foto la castel. Nu aveti cum sa regretati alegerea facuta.

9. La.. scoala? De ce nu? Desigur, trebuie sa fie o cladire impunatoare, deosebita. Spre exemplu, ati putea merge in biblioteca univeristatii, mai ales daca va place sa cititi. Sau poate ca acolo v-ati intalnit pentru prima data.

10. La locul de munca. Daca aveti un loc de munca pe care il iubii, sau locatia este deosebita, ori aveti o profesie care doriti sa iasa in evidenta in imagini, atunci stiti ce aveti de facut. Spre exemplu, daca logodnicul tau este pompier, atunci ati putea face pozele la locul lui de munca. Poate chiar langa masina de pompier.

Locatii pentru fotografiile de logodna

Locatii pentru fotografiile de logodna

11. Va place cafeaua? Atunci de ce sa nu faceti pozele la o cafenea? Voi doi, in timp ce va beti cafeaua. Pot fi imagini extrem de bine realizate.

12. La munte. Acolo veti gasi peisaje extrem de frumoase care vor arata de minune in pozele voastre.

13. Pe plaja. De asemenea, puteti alege plaja pnetru a face poze deosebite.

14. Intr-un loc ce are o anumita semnificatie pentru voi. Spre exemplul, locul in care a avut loc primul sarut, sau chiar locul in care te-a intrebat daca vrei sa fii sotia lui.

Acestea sunt cateva locatii pentru fotografiile de nunta. Daca inca nu stiti care este locul potrivit pentru astfel de poze, atunci ati putea lua in calcul variantele propuse in acest articol. Iar acum, la final, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment