Locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Materialul de fata a fost scris pentru cei care urmeaza sa se casatoreasca in Timisoara si se intreaba, poate, unde ar putea organiza sedintele de nunta foto si video. Din fericire, orasul este bogat in locatii deosebite, care va vor ajuta sa obtineti imagini artistice in ziua nuntii si, mai mult decat atat, amintiri pretioase. Mai jos veti gasi enumerate unele locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video.

Idei de locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Parcul Rozelor este locul ideal pentru cei care iubesc florile, natura, iar daca nunta va avea loc in anotimpul in care natura este mai expresiva decat in restul anului, atunci nu aveti cum sa fiti dezamagiti de sedintele foto si video.

Locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video

aRtelier de idei

Casa Bruck dateaza din anul 1910. Este plina de culoare, expresiva si potrivita pentru sedintele foto si video pe care urmeaza sa le organizati.

Palatul Weiss nu poate lipsi din lista noastra cu locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video. A fost construit in 1912, iar cei care au locuit acolo au fost fie medici, fie industriasi ori intreprinzatori.

Locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Wikipedia

Turnul de apa Iosefini a fost construit in 1914. Daca va intrebati unde ati putea organiza sedintele foto si video, rapsunsul ar putea fi chiar acesta.

Palatul Baroc are o poveste care incepe in secolul al XVIII-lea. Este o cladire impunatoare, insa in acelasi timp expresiva si fara doar si poate unul dintre locurile in care ati putea face pozele de nunta si/sau o parte din materialul video.

Locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Wikimedia

Palatul Dauerbach a fost ridicat intre 1912-1913 si, privindu-l, in mintea ta incep sa ruleze tot felul de scenarii, cu personaje parca desprinse din povesti. Voi ati putea fi unele dintre acele personaje, iar povestea voastra de dragoste ar putea ramane intre zidurile palatului.

Palatul Hilt-Vogel este situat in Piata Victoriei si, precum Palatul Dauerbach, a fost construit intre 1912-1913.

Muzeul Satului dateaza din anul 1971. Este una dintre acele locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video. Daca iubiti traditiile si trecutul, viata la tara si natura, atunci este locul perfect pentru ceea ce cautati.

Locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Banatul Azi

Palatul Loffler este, de asemenea, situat in Piata Victoriei si, ca cele de mai sus, a fost construit intre 1912-1913.

Parcul Botanic este perfect pentru iubitorii de natura. Este colorat si parfumat, si in oricare anotimp va va oferi sansa sa faceti poze de vis. Asa ca, daca iubiti natura, nu ezitati sa il adaugati in lista cu locatii din Timisoara pentru sedinta de nunta foto si video.

Acum, dupa ce am aflat unde v-ati putea organiza sedintele de nunta pentru realizarea materialelor video si pentru poze, sa vedem pe pagina Studioblitz cum arata munca depusa de un videograf de nunta. Vorbim despre talent, viziune, tehnica si implicare. Asa ca, daca va dotiri sa va bucurati de serviciile unui profesionist, aici veti afla cum sa va alegeti videograful de nunta.

Asadar, daca va veti casatori in Timisoara, aveti cateva locatii pe care le-ati putea pune pe lista in momentul in care trebuie sa decideti unde sa faceti fotografiile si materialul video de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment