Locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video

Daca urmeaza sa va uniti destinele in Targu Jiu, atunci nu trebuie sa va faceti griji in privinta sedintelor foto si video. Aici veti gasi unele dintre cele mai frumoase locuri in care le-ati putea organiza, astfel incat la final sa va declarati mai mult decat multumiti de rezultatul final. Am facut o lista cu cateva locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video, pentru ca imi imaginez ca nu este deloc usor sa organizezi nunta, mai ales daca veti face totul singuri, fara a apela la ajutorul unui profesionist cand vine vorba despre organizarea evenimentului.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video

Poarta Sarutului este cea care da startul listei noastre cu locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video. Este locul perfect in care va puteti face cateva amintiri frumoase legate de ziua voastra magica.

Aleea Scaunelor poate fi, de asemenea, o buna alegere pentru cuplurile care isi doresc imagini aparte in ziua cea mare. Aleea Scaunelor este una dintre emblemele orasului, asa ca nu trebuie sa stati prea mult pe ganduri inainte de a lua in calcul si acesta varianta.

Locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video

Eu Aleg Romania

Coloana Infinitului poate sa apara in pozele sau in clipurile de la nunta voastra, fiind un simbol pentru dragostea… infinita (daca putem spune asa) care va uneste.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Masa Tacerii nu are de ce sa nu fie prezenta in randul acelor locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video. Ne place tare mult si deja ne imaginam fotografiile artistice care vor fi facute aici, sau imaginile filmate. Nu aveti cum sa nu va ganditi macar la Masa Tacerii atunci cand va planificati sedintele video si foto pentru ziua cea mare. Si, discutand cu fotograful si/sau videograful de nunta, veti putea stabili impreuna anumite detalii, pentru ca totul sa iasa perfect.

Casa muzeu „Constantin Brancusi” nu este in Targu Jiu, insa daca vreti sa va indepartati putin de oras pentru a ajunge la una dintre cele mai frumoase locatii, atunci nu ezitati sa faceti asta. Este rustica si tocmai potrivita daca vreti ca in imaginile de la nunta sa fie surprinsa si aroma trecutului si a vietii de altadata.

Locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video

Monumente Istorice Gorj

Pestera Polovragi este pentru cuplurile care iubesc macar putin aventura si sunt dispuse sa conduca vreo 55 de km ca sa ajunga din Targu Jiu pana aici. Insa, efortul merita micile sacrificii. Bineinteles, fotografiile si filmarile vor fi facute in zilele urmatoare, nu chiar in ziua nuntii, avand in vedere ca o astfel de locatie necesita timp si un pic de pregatire din partea mirilor in special.

Daca tot suntem in zona si daca tot ne-am indepartat putin de Targu Jiu, nu ar fi o idee rea sa ne oprim si la Manastirea Polovragi, pentru a face acolo cateva poze cu mirii si persoanele dragi lor. Vor iesi tare bine, iar cand le veti vedea in albumul de la nunta, va veti aminti mereu cu drag de ziua aceea magica.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video

Mapio

Lista cu locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video se incheie aici, insa pentru ca tot am adus in discutie filmarile de nunta, inainte de a incheia articolul, va propun sa vizionati cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Un singur click pe cuvintele subliniate va va duce catre acele imagini video.

filmare nunta bucuresti

filmare nunta bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment