Locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Va casatoriti in Sighisoara? Atunci deja stiti ca este unul dintre cele mai frumoase si mai expresive orase ale Romaniei, iar daca va intrebati unde ati putea organiza sedintele foto si/sau video, veti gasi in acest material cateva idei care va pot veni in ajutor. Mai jos veti vedea cateva locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video.

Lista cu locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Piata Cetatii este un loc plin de culoare si cu o istorie bogata. Inainte, aici se tineau procesele, insa acum poate deveni locul in care va veti crea cele mai frumoase si mai artistice amintiri.

Locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Wikimedia

Turnul cu ceas este perfect pentru cei care vor ca din pozele si din materialul video de la nunta sa iasa parfumul istoriei. A fost construit in secolul al XIV-lea, deci este un loc prin care au trecut multe povesti, multi oameni, iar povestea voastra ar putea fi una dintre ele.

Locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video

October Photos

Turnul Fierarilor este, de asemenea, un loc perfect pentru iubitorii de istorie, dar nu numai. Fie ca sunteti indragostiti de tot ceea ce tine de trecut, fie ca va doriti o locatie care sa va ajute sa obtineti cele mai frumoase imagini in ziua nuntii, Turnul Fierarilor poate fi inclus cu usurinta in lista cu locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video.

Turnul Cizmarilor are o poveste care incepe inca din anul 1521. Vazand locul, nu aveti cum sa nu incepeti sa va imaginati toate fotografiile artistice care ar putea fi facute acolo. Contrastul dintre prezent si trecut va iesi spectaculos in imagini.

Turnul Croitorilor dateaza din secolul al XV-lea, deci este la randul sau un loc in care istoria este la ea acasa. Merita sa il includeti si in lista voastra cu locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video.

Locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Wikimedia

Scara acoperita a scolarilor avea inainte scopul de a-i ajuta pe elevi sa ajunga la scoala mai repede si mai usor. Acum ii puteti da si voi un scop, si anume acela de a va oferi posibilitatea de a face cele mai frumoase fotografii si de a inregistra cele mai deosebite momente la nunta voastra.

Locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video

Alege starea de bine

Turnul Cositorarilor si Turnul Tabacarilor. Vazand locul, nu ai cum sa nu incepi sa te gandesti la povesti din trecut si nu ai cum sa nu te intrebi cum ar arata pozele de nunta facute aici. Povestea incepe in secolele XIII-XIV, deci ca si in cazul celorlalte locatii mai sus mentionate, va fi pe placul celor care iubesc istoria sau contrastul dintre trecut si prezent, dintre nou si vechi.

Turnul Cojocarilor incheie lista cu locatii din Sighisoara pentru sedinta de nunta foto si video. Este, de asemenea, unul dintre locurile care v-ar putea ajuta sa obtineti imagini de vis in ziua nuntii si, bineinteles, amintiri pretioase.

Acum, dupa ce am vazut unde ati putea organiza sedintele foto si video in Sighisoara, sa vedem cum arata materialele video realizate de un videograf de nunta. Si poate in acele filmari veti gasi si surse de inspiratie pentru nunta voastra.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment