Locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video

Daca nunta voastra va avea loc in Craiova, atunci poate va intrebati unde ati putea organiza sedintele foto si/sau video. Pentru a va ajuta sa gasiti cele mai bune locatii, am scris acest material din care va puteti inspira. Mai jos veti gasi o lista cu cateva locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video. Sigur veti obtine niste cadre artistice si, nu in ultimul rand, amintiri deosebite de care sa va bucurati mereu.

teilor.ro

Cateva locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video

Parcul Nicolae Romanescu poate fi locul ideal pentru iubitorii de natura. In plus, nu conteaza in ce anotimp va avea loc nunta, deoarece mereu vor exista peisaje frumoase, numai bune pentru fotografiile sau filmarea de nunta.

Locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video

You Tube

Gradina Botanica infiintata in anul 1952 este, de asemenea, un loc perfect pentru cei indragostiti de natura. Este una dintre acele locatii din Craiova pentru sedinta foto si video ce s-ar putea afla pe lista voastra.

Castrul roman Pelendava este o buna recomandare pentru mirii pasionati de istorie, carora le-ar placea sa vada in imaginile de la nunta contrastul dintre trecut si prezent.

teilor.ro

Muzeul Olteniei ar putea fi o alta locatie pe care sa o aveti in vedere atunci cand cautati idei pentru sedinta foto si/sau video. Poate va ganditi ca un muzeu nu este tocmai locul potrivit pentru asta, insa pentru cei carora le place etnografia, ori iubesc istoria sau stiintele naturii, atunci o sedinta foto in acel loc ar putea fi perfecta.

Locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video

E Stabil

Palatul Jean Mihail a fost construit in perioada cuprinsa intre anii 1899-1907. Daca va atrage arhitectura sau povestea acestei constructii, atunci ar putea fi locatia ideala.

Locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video

Monumente Oltenia

Muzeul Satesc Cernatesti ar putea fi, de asemenea, una dintre acele locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video. Daca iubiti viata la tara si istoria, atunci raspunsul cred ca este unul destul de simplu. Locatia dateaza inca din secolul al XVI-lea, iar dupa mai multe renovari, in anul 1972 a devenit muzeu.

Manastirea Cosuna pentru cei care au o relatia aparte cu divinitatea. Desigur, veti face poze si in timpul ceremoniei religiase, deci trebuie sa aveti acest lucru in vedere atunci cand alegeti locatia anterior mentionata.

teilor.ro

Locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video

Mapio

Casa Baniei a fost construita in secolul al XV-lea de catre boieri, deci mirii care vor ca din imaginile de la nunta lor sa se simta parfumul trecutului si al istoriei, atunci aceasta poate fi locatia ideala.

Casa Glogoveanu este, de asemenea, un loc potrivit pentru sedintele foto si/sau video de la nunta voastra, daca istoria este pasiunea voastra comuna. Nu se stie cu exactitate cand a fost construita, insa in anul 1802 i s-a dat forma pe care o are acum. Arhitectura este una sobra.

Acum, dupa ce ne-am facut o mica lista cu locatii din Craiova pentru sedinta de nunta foto si video, ne putem asigura ca veti avea de unde alege. Si, pentru ca vorbim despre sedinte video, sa vedem cum arata clipurile video realizate de un videograf de nunta profesionist. Poate chiar va vor inspira aceste materiale video.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment