Locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video

Daca urmeaza sa va casatoriti in Constanta si va intrebati unde ati putea organiza sedintele pentru realizarea fotografiilor si a materialelor video, atunci ati ajuns unde trebuie. Articolul nostru va va da o mana de ajutor si va va arata care sunt cateva dintre acele locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video. Asa ca, sa nu mai pierdem vremea si sa aruncam o privire pe lista de mai jos, pentru ca timpul trece si imediat vine si ziua cea mare, in care veti spune, emotionati si hotarati „DA!”.

Locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video. Idei

Plaja, bineinteles. Fie ca nunta va fi pe plaja, fie ca veti merge acolo numai pentru a face fotografii si/sau filmarea de nunta, plaja nu are cum sa nu se afle pe lista cu locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video. Motivele sunt evidente. Iubim plaja si mai ales vara, este locul perfect fie pentru nunta, fie pentru fotografiile si/sau filmarile de nunta.

Locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video

Radu Adrian Photography

Insula Ovidiu este un loc plin de poveste si de farmec, la care puteti ajunge cu ajutorul vaporasului sau cu cel al salupei. Verdeata si linistea de acolo fac mica insula un loc perfect fie pentru organizarea nuntii, fie pentru pozele si/sau filmarile de nunta.

Locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video

Mamaia

Cazinoul din Constanta este o cladire veche, fiind printre primele construite in oras dupa ce acesta a iesit de sub influenta Imperiului Otoman. Este un loc incarcat de istorie si va fi perfect pentru cei pasionati de trecut, de arhitectura, avand in vedere ca din punct de vedere arhitectural este o cladire unica in tara, dar si in afara granitelor.

Locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video

Q Magazine

Farul Genovez se numara printre acele locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video. A fost ridicat in jurul anilor 1300 de genovezii care se ocupau de comert. Daca v-ar placea ca in pozele si clipurile video de la nunta sa fiti precum un print si o printesa din povesti, atunci acesta ar putea fi locul ce va va face sa va simtiti astfel.

Casa cu lei este o cladire in jurul careia s-au tesut numeroase povesti de dragoste, unele chiar clandestine. A fost construita in 1897 si este o constructie impunatoare, insa contrastul dintre trecutul care sta intre zidurile sale si prezent va iesi deosebit in imagini.

Locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video

Wikimedia

Parcul Arheologic din Constanta poate fi, de asemenea, locatia potrivita pentru pozele/filmarile de la nunta. Daca iubiti vegetatia si sunteti indragostiti de istorie, de povesti si de trecut, atunci aici ati putea sa va faceti cateva amintiri deosebite de la nunta.

Portul Turistic Tomis va va astepta cu bratele deschise daca veti hotari sa faceti aici pozele sau materialele video in ziua nuntii (sau in zilele de dupa). Va va ajuta sa obtineti cele mai frumoase si mai artistice amintiri. Desigur, la asta vor contribui si fotograful, respectiv videograful de nunta.

Hergelia Mangalia. Iubiti animalele, in special caii? Sunt animale nobile si nu ai cum sa nu le indragesti. Ce spuneti daca ati realiza cateva fotografii de nunta in care sa apara si cai? Daca va surade ideea, atunci stiti ce aveti de facut.

Locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video

Aarography

Acvariul din Constanta este una dintre acele locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video. Mirii care sunt pasionati de viata acvatica, pot opta pentru aceasta locatie.

Am vazut cateva locatii din Constanta pentru sedintele de nunta foto si video. Desigur, daca locuiti in zona va va fi usor sa gasiti si altele, insa si cele din lista noastra va pot veni in ajutor. Si, pentru ca tot discutam despre filmarile de nunta, sa vedem cum arata munca unui videograf profesionist.

cameraman nunta craiova

cameraman nunta craiova

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment