Living Coral – culoarea anului 2019

Dacă ești genul de mireasă care vrea să încorporeze în nunta ei cele mai fierbinți trenduri ale sezonului, este momentul să afli de nuanța care a fost aleasă culoarea anului 2019: Living Coral – în traducere liberă, coral viu. Perfectă pentru miresele îndrăznețe care gândesc outside the box, această nuanță luminoasă nu este una tipică pentru o nuntă, ceea ce o face să fie originală și cool. Inspirată de ecosistemele subacvatice pline de viață, această nuanță rozalio-oranjo-aurie este descrisă de Pantone ca fiind una “sociabilă și dinamică”. Acest ton revigorant încurajează activitățile vesele și deschise. Ca o mișcare curajoasă pe ringul de dans, de exemplu!

“Simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism și bucurie, nuanța PANTONE 16-1546 Living Coral întruchipează dorința noastră de exprimare jucăușă,” notează Color Institute. Optimism și bucurie? Ei bine, poate că totuși este o culoare care chiar ar trebui să se găsească mai des în gama cromatică a nunților.

Nu trebuie să încarci decorul de nuntă cu oranjuri și portocaliuri ca să fii în trend în 2019. Poți folosi câte o pată strălucitoare de culoare ici și colo – în buchetul tău de mireasă, de exemplu, sau în semnele care îi întâmpină pe oaspeți la ceremonie. Sau, dacă ești mai îndrăzneață, te poți folosi mai mult de această culoare în decorul pentru nunta ta.

Pentru că ne place foarte mult nuanța de coral viu, iată câteva idei cu ajutorul cărora poți încorpora culoarea anului 2019 în nunta ta.

Living Coral – culoarea anului 2019

Culoarea anului 2019

Sursă: Pinterest

Bun venit în lumea nunților, Living Coral! Un semn de bun venit într-un ombre de portocaliu și roz se asigură că oaspeții tăi nu vor rata mesajul.

Culoarea anului 2019

Sursă: Pinterest

Acest program de ceremonie are o doză consistentă de culoare mulțumită literelor elegante și caligrafice în nuanțe de coral, roz și galben-lămâie. Folosirea culorii anului în detaliile mici, precum programul de ceremonie sau numerele de pe mese este o modalitate bună de a folosi nuanța fără a încărca.

Culoarea anului 2019

Sursă: Pinterest

Cât de frumoși sunt acești trandafiri? Un buchet de mireasă cu flori în nuanța coral viu este perfect mai ales pentru o nuntă de vară și pentru o mireasă care vrea să aducă lumina soarelui cu ea atunci când pășește spre altar.

Iată aici cele mai frumoase buchete de mireasă și aranjamente florale de la Secret Garden, pe care le poți comanda chiar acum.

Culoarea anului 2019

Sursă: Bride & Blossom

Decorul de nuntă floral este foarte frumos și foarte romantic. Alege flori în mai multe nuanțe, de coral, galben, portocaliu sau roz.

Citește aici cum să alegi florile în funcție de anotimp.

Culoarea anului 2019

Sursă: Pinterest

Du-te și pictează tot orașul – în acest caz, pereții de unde va avea loc ceremonia – în nuanțe de roz sau de coral viu. Acest decor modern și monocrom va rămâne pentru mult timp în amintirile oaspeților. Și pe Instagramul lor!

Culoarea anului 2019

Sursă: Here Comes The Guide

Aceste rochii ale domnișoarelor de onoare sunt foarte drăguțe și foarte feminine. Poți opta, bineînțeles, pentru niște rochii până la genunchi, la fel ca cele din fotografie, până în pământ, sau design-uri diferite, mulate fiecare pe personalitatea domnișoarei în cauză.

Culoarea anului 2019

Sursă: Arabia Weddings

Acest tort de nuntă este delicat și romantic, iar frumoșii trandafiri sunt din zahăr, deci comestibili! Cine s-ar fi gândit că acest coral viu poate fi atât de gustos?

În cazul în care nunta ta are loc toamna, iată cele mai bune idei de torturi pentru petrecerea ta.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment