Lista cu melodii pentru momentul in care se taie tortul

Stim ca nu este deloc usor sa iti organizezi nunta, trebuie sa acorzi atentie oricarui detaliu, pentru ca toate sunt extrem de importante, nu exista lucruri lipsite de importanta cand vorbim despre organizarea nuntii. Tocmai de aceea am pregatit pentru tine o lista cu melodii pentru momentul in care se taie tortul. Este un moment incarcat de semnificatii, avand in vedere ca este pentru prima data cand cei doi miri fac o activitate impreuna in calitate de sot si sotie. Asadar, sa vedem ce cantece cuprinde lista noatra, inceputa in articolul anterior.

Lista cu melodii pentru momentul in care se taie tortul

Smile – Uncle Kracker

Este un cantec ce transmite o stare pozitiva, o stare de bine, iar acest lucru nu va face decat sa va convinga sa il includeti si in lista voastra cu melodii pentru momentul in care veti taia tortul. El vorbeste despre momente marunte, frumoase, din viata sa. Pentru el, aceste binecuvantari, bucurii si culori, care i-au facut vata frumoasa se datoreaza persoanei iubite.

I’m Yours – Jason Mraz

Poate fi cantecul perfect pentru momentul vostru, avand in vedere ca cel care interpreteaza melodia, ca si mirele, isi exprima dragostea fata de persoana iubita in prezenta altora. Abia asteapta sa fie al ei pentru totdeauna.

Lista cu melodii pentru momentul in care se taie tortul

Pop Sugar

Hit Me With Your Best Shot – Pat Benatar

El isi numeste persoana iubita „cookie”. Stie ca iubita lui a frant multe inimi in trecut. Este, de asemenea, o melodie care ar putea fi mai mult decat ideala pentru clipa in care veti taia tortul de nunta impreuna.

Safe and Sound – Capital Cities

O alta alegere buna ar putea fi melodia de mai sus. Este vorba despre un el care isi asigura iubita ca indiferent de cat de grea va fi viata, daca vor fi impreuna, vor fi in siguranta. Suna bine, nu-i asa?

When I’m sixty-four – The Beatles

Cantecul vorbeste despre frumusetea si puritatea imbatranirii impreuna. El ii pune femeii pe care o iubeste intrebari inocente: „Vei fi acolo cand parul nostru va incarunti sau nu va mai exista?”, „Vei avea grija de mine asa cum ai acum?” etc.

Lista cu melodii pentru momentul in care se taie tortul

Mikkel Paige

I Choose You – Sara Bareilles

Melodia este despre iubirea si credinta unei persoane indragsotite. Este unul dintre cantacele pe care nu avem cum sa nu le includem in lista cu melodii pentru momentul in care se taie tortul la nunta.

A Moment Like This – Kelly Clarkson

Este un cantec romantic, care celebreaza dragostea. Potrivit versurilor, nu oricine are norocul de a avea parte de momente pretioase ca acelea. Este, fara doar si poate, o melodie pe care o consideram potrivita pentru momentul vostru special.

Lista cu melodii pentru momentul in care se taie tortul

Sublime Cakes

Aici se opreste cea de-a doua parte a listei noastre, insa, pentru ca iubim muzica, pentru ca stim cat de dificil poate fi uneori sa pui la punct toate detaliile legate de nunta, vom continua lista si in materialul urmator. Avand in vedere ca preferintele muzicale difera de la om la om si de la cuplu la cuplu, cu cat lista va fi una mai bogata, cu atat vor fi acoperite cat mai multe preferinte muzicale.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment