Limuzine si masini de epoca pentru nunta din Iasi

Nunta este un eveniment deosebit pentru viitorii miri, iar detaliile in ceea ce priveste mijlocul de transport sunt foarte importante. Ideea de a avea o limuzina la nunta a inceput sa fie tot mai des intalnita, deoarece o astfel de aparitie ofera o nota de elegant intregului eveniment. Indiferent de stilul si tematica pe care doresti sa o adopti la nunta ta, exista o multitudine de variante si poti inchiria limuzina potrivita pentru cea mai importanta zi din viata ta.

Inainte de a inchiria o limuzina trebuie sa va ganditi la marimea acesteia in functie de numarul de persoane care vor merge cu ea. Daca limuzina va fid oar pentru mire si mireasa, acest detaliu este neimportant, dar daca se doreste transportarea unui numar mai mare de persoane trebuie discutat cu furnizorul de la care inchiriati limuzina pentru a gasi solutia potrivita.

Limuzinele pot fi inchiriate in general pe ora, dar unele firme ofera adesea pachete de nunta ce include o perioada de serviciu prestabilita. Aceste pachete pot fi limitate in ceea ce priveste numarul de opriri sau numarul de locuri pe care le va parcurge limuzina. Inainte de a achizitiona acest serviciu, verificati si discutati cu furnizorul toate aceste detalii pentru a fi siguri ca acestea corespund nevoilor dumneavoastra.

Daca urmeaza sa va casatoriti noi va prezentam cateva variante de limuzine si masini de ecopa pentru nunta din Iasi.

Limuzine si masini de epoca pentru nunta din Iasi

Marbac Decor ofera serviciul de inchiriere limuzine cu dotari la standarde inalte avand o stare tehnica perfecta si aspect ireprosabil. Tariful de inchiriare al limuzinii include si decorul exterior al acesteia. Pentru mai multe detalii va invitam sa intrati pe site-ul www.marbacdecor.ro .

Limuzine si masini de epoca pentru nunta din Iasi

Limuzina Marbac Decor

Deco Fantasy ofera servicii de inchiriere limuzine pentru nunta pe toata suprafata Moldovei. Limuzinele oferite de aceasta firma sunt: Vanden Plas Princess din anul 1962, Vanden Plas Princess din anul 1964 si Bentley S1 din anul 1955. Pentru 5 ore acestea se inchiriaza la pretul de 450 euro, iar acest tarif include soferul si combustibilul consumat. Pentru mai multe detalii va invitam sa intrati pe site-ul www.deco-fantasy.ro.

Limuzine si masini de epoca pentru nunta din Iasi

Limuzina Deco Fantasy

Limuzine de epoca a aparut in Iasi din pasiunea pentru acest tip de masini si istoria acestora. Oferta cuprinde masini de epoca autentice din anii 1928-1980, fiind certificate ca si masini istorice, verificate tehnic si functionale din orice punct de vedere. Masinile oferite sunt: Dodge, Nash, Dodge Victory Six, Princess Limousine, Bentley S1, Buick Electra, Cadillac FleetWood, Oldsmobile Delta, Jaguar E-Type, Rolls Royce Silver, Spur si Rolls Royce Silver Shadow. Pentru mai multe detalii va invitam sa intrati pe site-ul www.limuzinedeepoca.ro.

Limuzine si masini de epoca pentru nunta din Iasi

Limuzine de epoca Iasi

Limuzine Iasi ofera clientilor sai limuzine moderne de clasa Premium pentru cel mai important eveniment din viata lor. Daca iti doresti sa beneficiezi de o limuzina in ziua nuntii apeleaza pentru inchirierea acesteia pe site-ul www.limuzineiasi.ro unde vei gasi mai multe detalii.

Limuzine si masini de epoca pentru nunta din Iasi

Limuzine Iasi

Asadar, o limuzina potrivita stilului nuntii te va ajuta sa ai o aparitie uimitoare si amintiri de neuitat.

Speram ca aceste idei de limuzine si masini de epoca pentru nunta din Iasi v-au fost de ajutor. In continuare te invitam sa citesti si un articol despre masini de lux la nunta.

Despre autor

A Anca

1 Comentariu

Leave a Comment