Lenjeria miresei. Un detaliu atat de important

Total adevarat: lenjeria miresei aleasa gresita poate strica total aspectul superbei tale rochii de mireasa. Cumpărăturile pentru sutiene și lenjerie pot să nu fie la fel de interesante ca atunci cand iti cauti rochia de vis, dar nu uitați importanța acestor piese atat de simple. Miza este mare când vine vorba de aspectul  miresei; ultimele lucruri pe care le doriți sunt cute sau linii vizibile de sub rochie Pentru a vă ajuta să găsiți combinatia perfecta intre rochie si lenjeria miresei, iata ce spune Claire Chambers, CEO-ul magazinului de lenjerie Journelle, despre cum, când și ce să cumpărați lenhjeria. Sfaturi utile pentru mirese…

Lenjeria miresei. Un detaliu atat de important

Reddit. Lenjeria miresei

Reddit. Lenjeria miresei

Când să cumpărați lenjeria miresei:

„Folosește ceea ce ai deja in casa pentru  a afla ce fel de lenjerie funcționează cel mai bine”, ne sfătuiește Chambers. “Rezistați la nevoia de a cumpăra înainte de a sti ce va avantajeaza, cumparati intai rochia. Veți afla multe mai multe despre ce tip de articole de îmbrăcăminte veți avea nevoie odată ce vedeți rochia pe voi și știți ce modificări trebuiesc făcute.”

Apoi, sună la magazinul de lenjerie și fa o programare! “Majoritatea magazinelor vor fi fericite să-și aloce timp pentru a vă dedica și pot fi mai bine pregătite. Dacă știu dinainte că veți veni”, spune Chambers. De asemenea, nu uitați să aveti câteva imagini cu rochia dvs. pentru a le  arăta consultantului. Nu este necesar să îți aduci personal rochia.

Un lucru de imnportant știut este că modificările în greutate din ultima clipă pot afecta cu adevărat potrivirea sutienului. „Fiți atenți dacă vă stitii că pierdeți în greutate înainte de ziua cea mare ”, spune Chambers. „Magazinul dvs. de lenjerie poate fi în măsură să facă unele modificări la sutien, dar nu-l lăsați până în ultima clipă.”

Cum să cumpărați: sutienele

Reddit. Lenjeria miresei

Reddit. Lenjeria miresei

În primul rând, verificați dacă aveți nevoie de sutien. „Rochiile care sunt deosebit de structurate sus pot oferi suficient sprijin și modelare pentru a putea sări peste unul”, spune Chambers. „Dar dacă vrei mai mult sprijin, întreabă-ți croitorul dacă un sutien sau un corset pot fi cusute cu succes în rochia ta. Acest lucru te poate ajuta cu decolteu complicat și siluete fără bretele.”

Pentru toate celelalte tipuri de rochii, cautati cu atentie pentru a descoperi ce sutien trebuie si se potriveste cel mai bine.”Opțiunile sunt într-adevăr nesfârșite în aceste zile”, spune Chambers. „Puteți găsi cu ușurință un sutien care funcționează pentru orice siluetă,  Dacă sunteți în căutarea unui pic de acoperire suplimentară, sutienul s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune, mai ales dacă țesătura rochiei este subțire.

Cum să cumpărați: lenjerie

Ce tip de lenjerie trebuie să cumperi depinde întotdeauna de rochie. Gândiți-vă la opțiunile dvs. sunt  trei categorii: clasic, transparent și pentru modelare.

Clasic: rochiile voluminoase sau confecționate din țesături mai groase permit mireselor să se distreze cu lenjeria de nuntă. „Când o mireasă are volum la rochie, o încurajăm să-și exprime personalitatea și să aleagă ceva care o face să se simtă uimitoare”, spune Chambers. Deci, răspunsul scurt este, purtați orice doriți, fie că este vorba de bumbacul preferat sau de ceva ravasitor de sexy

Transparent: „Rochiile foarte subtiri sau cele confecționate dintr-un singur strat de material necesită adesea lenjerie care să fie plană și netedă ”, explică Chambers. “Un tanga Comando de culoare nude va funcționa întotdeauna, dar miresele nu ar trebui să se simtă limitate doar la o singură opțiune. În 90 la sută din cazuri, o mireasă ar putea purta o tanga netedă din dantelă fără probleme; pur și simplu asigurați-vă că căutați una din dantelă plată de înaltă tehnologie, fără cusatura. “

Lenjeria miresei

Reddit. Lenjeria miresei

Pentru modelare: rochiile care evidențiază părțile corpului (gândiți-vă că Pipa Middleton ) Apelează uneori la îmbrăcăminte strategică. „Din fericire, există opțiuni din ce în ce mai frumoase pentru îmbrăcăminte, așa că nu simți că ai rămas cu pantaloni scurți de bicicletă în culori nude”, spune Chambers. “Îmbrăcămintea mea preferată pentru o astfel de ocazie specială este linia La Perla Shape Allure, care combină microfibra de slăbire cu dantela Chantilly”.

Singurul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când faceți cumpărături pentru lenjeria miresei-Este absolut necesar să se potrivească corect sau riscați să fiți sranse în locuri ciudate. „De obicei, recomandăm un tanga cu talie înaltă, ceea ce conferă o potrivire lină, perfectă prin corset”, spune Chambers. „Dar dacă sunteți cu adevărat nervoși în privința liniilor, mergeți cu un slip complet”.

Indiferent de alegerea facuta asigura-te ca te vei simti sexy si confortabil.

In continuare te nvit pe pagina StudioBlitz, acolo unde intotdeauna gasesti filmari spectaculoase de nunta,

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment