La ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare

Vei fi mireasa in curand si inca nu ti-ai ales domnisoarele de onoare>? Sau poate tocmai ai fost intrebata daca vrei sa fii domnisoara de onoare, insa ai vrea sa stii care sunt criteriile pe care miresele le au in vedere in momentul in care decid cine poate fi domnisoara de onoare si ce nu? Afla la ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare.

La ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare

1. Locuieste destul de departe. Va putea, oare, sa imi sara in ajutor de fiecare data cand va fi necesar? Va putea fi alaturi de mine atunci cand va fi nevoie?

2. Poate prietenul meu cel mai bun sa se afle in randul celor care imi vor fi domnisoare de onoare? Sau este mai bine daca va fi cavaler de onoare?

3. Ma va ajuta, oare? Ma voi putea baza pe ea?

La ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare

La ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare

4. Oare se va supara daca nu ii voi cere sa fie domnisoara mea de onoare?

5. Se va incadra in buget in momentul in care vom merge sa achizitionam rochiile pentru domnisoarele de onoare?

6. Va reusi sa fie mereu cu zambetul pe buze, sa fie sociabila, sa se distreze alaturi de ceilalti invitati, sa ii faca sa se simta confortabil in prezenta ei?

7. Oare va dori sa atraga atentia asupra ei si astfel sa ma puna pe mine intr-un con de umbra in cea mai importanta zi din viata mea?

8. Va fi de accord sa se imbrace cu o rochie pe care o voi alege eu? Sau va avea ceva importiva si va dori sa aleaga singura culoarea si modelul?

9. Se va intelege bine cu mirele si cavalerii de onoare?

10. Le pot intreba doar pe doua din cele patru prietene ale mele daca vor sa imi fie domnisoare de onoare?

CITESTE SI: Rochia domnisoarei de onoare. Cele mai frumoase culori

La ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare

La ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare

CITESTE SI: Lucruri pe care fiecare domnisoara de onoare trebuie sa le stie

11. Este o persoana creativa, care sa se descurce bine in situatiile neprevazute?

12. Se va intelege bine cu ceilalti invitati?

13. Este casatorita?

14. Va avea timp sa indeplineasca sarcinile unei domnisoare de onoare?

15. Isi va lua in serios responsabilitatile?

16. Cum m-as simti daca ea nu imi va fi domnisoara de onoare si nu va fi chiar langa mine pe parcurusl marelui eveniment?

17. Va fi foarte emotionata in ziua in care ma voi casatori? Lucrul acesta poate duce la apritia unor situatii neprevazute si neplacute?

18. Va dori, poate, sa vina insotita de partenerul de cuplu si astfel sa se bucure de nunta precum ceilalti invitati? Oare ii place mai mult lucrul acesta decat sa fie domnisoara mea de onoare?

Viitoarele mirese se gandesc la mai multe lucruri inainte de a decide cine va fi si cine nu va fi domnisoara de onoare la nunta lor. Trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte pentru a se asigura ca totul va fi bine in ziua nuntii, iar persoanele alese sunt cele ideale.

Iar acum, la final, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a vziona cateva clipuri de nunta realizate de un vidoegraf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment