Justin Bieber s-a casatorit religios.

Timpul trece si rand pe rând idolii, sau vedetele pe care le urmaream la TV inca din copilarie ajung sa se castoreasca. Vrem nu vrem, nuntile vedetelor atrag, fascineaza, suntem curiosi cum se imbraca si cum petrec cei pe care ii vedem la TV. Nuntile lor inspira sau socheaza, atrag publicul si toate blitzurile asupra lor. A venit si randul rebelului Justin Bieber sa spuna DA. Justin Bieber s-a casatorit religios in acest weekend, iata mai jos fotografii si detalii de la nunta cantaretului.

teilor.ro

Justin Bieber s-a căsătorit religios

Justin Bieber s-a casatorit religios

Justin Bieber s-a casatorit religios

Celebrul cantaret Justin Bieber şi Hailey Baldwin şi-au unit destinele de data ceasta în cadrul unei ceremonii religioase,în prezenţa familiei şi a prietenilor. Cântăreţul canadian Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin s-au căsătorit civil inca de anul trecut, în luna septembrie, şi au confirmat evenimentul pe reţelele de socializare la două luni după ce s-a aflat că cei doi au certificat de căsătorie eliberat în SUA, conform Agerpres.

De data aceasta, cei doi au decis sa spuna Da si in fata lui Dumnezeu, astfel şi-au spus jurămintele într-o capelă din staţiunea Montage Palmetto Bluff, conform revistei  VIVA.
Justin Bieber  a postat apoi în social media câteva fotografii care îi trădează pe deplin fericirea.
Justin Bieber s-a casatorit religios

VIVA Justin Bieber s-a casatorit religios

Justin Bieber s-a căsătorit religios

Desi, la inceputul relatiei lor, nimeni nu dădea mari șanse cuplului format din celebrul Justin Bieber și frumoasa Hailey Baldwin,  iată că cei doi nu doar că ajuns soț și soție, dar nu se mai opresc din jurăminte. După ce s-au cununat civil la New York în toamna anului trecut, cei doi au făcut o a doua nuntă, într-un décor idilic din Carolina de Sud, unde au avut invitati circa 150 de prieteni, printre prietenii celebri ai cuplului, ce au luat parte la nuntă, s-au numărat Kendall Jenner, Kylie Jenner și Ed Sheeran. Dintre picanteriile din urma evenimentului se spune ca Justin Bieber nu a semnat contract prenupțial cu Hailey Baldwin alegand sa mearga pe mana dragostei si riscand sa piarda o avere dacă divorțează. Este foarte bine cunoscuta regula, in lumea celor bogați și celebri că fără contract prenupțial sa nu mergi la altar. La Justin Bieber nu a ajuns această informație sau poate că este atât de îndrăgostit de Hailey Baldwin încât sa nu ii pese de avere. Artistul are 250 de milioane de dolari în cont, din care poate pierde o sumă considerabilă dacă divorțează de iubita model. Artistul nu a semnat niciun contract prenupțial cu partenera sa, ceea ce înseamnă că, în caz de divorț, aceasta are dreptul la o parte considerabilă din averea de circa 250 de ilioane de dolari a acestuia. Având în vedere că Hailey are o avere de două milioane de dolari, este evident cine ar ieși mai ‘șifonat’ dintr-un posibil divorț.

Cei doi au purtat la eveniment tinut tinereti si relaxate, dar mai presus de toate nu s-au sfiit sa afiseze zambet largi, pline de iubire. Le uram celor doi Casa de Piatra si sa demonstreze hollywood-ului dar si intregiilumica averea nu conteaza atuncicand exista iubire.

teilor.ro

In continuare, va invit pe pagina StudioBlitz, pentru a urmari trailere de nunta pline de inspiratie si iubire.

Justin Bieber s-a casatorit religios

VIVA Justin Bieber s-a casatorit religios

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment