Jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna

Pe langa mancarea delicioasa care va va rasfata invitatii, pe langa bautura servita si locatia deosebita, petrecerea de logodna poate curpinde si cateva jocuri care va vor amuza atat pe voi, cat si pe invitati. Desigur, nu sunt obligatorii. Fiecare cuplu stie mai bine ce este indicat pentru petrecere si ce nu, insa jocurile pot da o nota de culoare evenimentului, toata lumea se va distra. Deci, de ce sa nu va ganditi la jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna? Am pregatit o lista cu cateva dintre ele. Il puteti alege pe oricare pentru evenimentul vostru. De asemenea, de organizarea jocurilor va puteti ocupa voi, sau oricine altcineva.

Jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna

Tixeertne

Cateva jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna

Cat de bine ii cunosti pe viitorii miri? Aveti nevoie de hartie, pixuri sau creioane si premii. Este un joc amuzant, cu intrebari referitoare la viitorii miri. Faceti o lista cu 10-20 de intrebari (sau chiar mai multe, daca doriti), despre fiecare in parte (cantaretii preferati, anotimpul pe care il iubesc, mancarea preferata etc.), sau referitoare la cuplul pe care il formeaza (cand a avut loc prima intalnire, unde s-au cunoscut etc.). Intrebarile vor fi citite cu voce tare, invitatii vor nota raspunsurile pe hartie. La final, persoana care a raspuns corect la cele mai multe intrebari, va primi un premiu.

Jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna

Alive Network

Doua adevaruri si o minciuna. Este unul dintre acele jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna care nu solicita altceva decat… o buna imaginatie. Fiecare invitat trebuie sa spuna trei afirmatii despre el, dintre care doua vor fi adevaruri, iar una va fi o minciuna. Ceilalti invitati vor ghici ce este adevarat si ce nu. Nu numai ca va fi amuzant, dar invitatii care nu se cunosteau inainte, pot incepe astfel sa se cunoasca mai bine, sa vorbeasca unii cu ceilalti.

Cine este cine? Pentru acest joc aveti nevoie de o lista facuta dinainte, pixuri sau creioane si… dorinta de a face ceva distractiv. Jocul ii are in centrul atentiei pe invitati. Pe lista pregatita dinainte este scrisa cate o afirmatie referitoare la fiecare invitat in parte. Lista se va multiplica, astfel incat sa ajunga la toata lumea. Ceilalti vor citi afirmatiile si, discutand intre ei, punand intrebari, vor afla la cine se refera fiecare dintre ele. De exemplu, citind afirmatia „A fost actor/actrita inainte de a-si schimba cariera”, invitatii ii vor intreba pe ceilalti cu ce se ocupa in prezent, daca intotdeauna si-au dorit sa faca lucrul acela etc. Niciodata nu vor formula intrebari directe, in care sa foloseasca fix acele cuvinte din afirmatii, pentru ca jocul nu ar mai avea farmec.

Jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna

Paper Antler

Repetitii pentru nunta. Este unul dintre acele jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna pentru care aveti nevoie de lucruri ce au legatura cu nunta si premii. Ce aveti de facut? Organizati competitii la care sa participe mai multe perechi (indiferent daca formeaza un cuplu sau nu): taierea tortului de nunta in cel mai scurt timp, aruncarea buchetului de mireasa, aflati cine imbraca cel mai repede vestimentatia pentru nunta etc. Suna amuzant, nu?

In ceea ce priveste premiile oferite la finalul acestor jocuri amuzante pentru petrecerea de logodna, acestea nu trebuie sa fie costisitoare. Puteti opta pentru sticle mici de sampanie, cutii cu bomboane, agende personalizate etc.

Acestea sunt numai cateva dintre jocurile pentru care puteti opta la petrecerea de logodna. Desigur, nu sunt obligatorii pentru eveniment, insa vor fi pe placul invitatilor. Cui nu-i place sa se joace? Petrecerea voastra ar putea arata ca cea de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment