Iubitul tau nu vrea sa va casatoriti. Ce faci?

Esti intr-o relatie de mai mult timp, insa iubitul tau nu vrea sa va casatoriti? Evident, nu este o situatie placuta. Incepi sa ai indoilei, sa te intrebi daca intr-adevar te iubeste sau nu. Poate chiar te intrebi daca ar fi cazul sa pui punct relatiei. Sau poate ar fi mai bine sa astepti si sa lasi lucrurile sa decurga in ritmul lor?

wevelvet.ro%20

otter.ro

Iubitul tau nu vrea sa va casatoriti. Ce faci?

Te iubeste, oare? Evident, daca esti pusa intr-o astfel de situatie, te gandesti ca, poate, nu te iubeste. Si de aceea nu vrea sa faca pasul cel mare catre altar. Insa, ar mai putea fi vorba si de alte explicatii. Spre exemplu, i-ar putea fi teama, chiar daca sentimentele lui pentru tine au ramas neschimbate. Asa ca, in loc sa iti faci mii de scenarii si sa te gandesti ca, poate, nu te mai iubeste, ai putea incerca sa discuti cu el.

Iubitul tau nu vrea sa va casatoriti. Ce faci

Iubitul tau nu vrea sa va casatoriti. Ce faci

Afla care sunt motivele pentru care nu vrea sa va casatoriti. Sunt multe motive pentru care barbatii ar putea refuza sa se casatoreasca, desi isi iubesc partenerele de cuplu. Multi dintre ei simt ca daca vor face asta, nu vor mai avea libertate, se vor simti sufocati in relatie. In astfel de cazuri, i-ai putea propune o „casnicie” de proba. Adica locuiti impreuna o perioada si aflati daca este sau nu este ceva ce functioneaza pentru voi.

CITESTE SI: Teama si efectele ei nocive in cuplu

elefant.ro%20

cartepedia.ro

CITESTE SI: Pot fi fericite cuplurile care nu fac sex?

Poate fuge de angajamante. Este posibil ca el sa puna cariera pe primul loc. Se gandeste ca dupa casatorie el trebuie sa fie stalpul familiei. Si daca vor aparea si copiii, situatia se va complica. Iar el nu isi doreste asta in acele momente. Daca aici este problema, atunci spune-i ca formati un cuplu, iar cand veti deveni sot si sotie lucrurile vor ramane la fel. Nu va pica totul in spatele lui. Va veti ajuta reciproc, la bine si la greu. Pentru ca despre asta este casnicia.

Te-ai gandit ca poate parintii lui il influenteaza? Sunt destui parinti care considera ca partenerii de cuplu ai copiilor lor nu sunt suficient de buni. Cred ca odraslele lor pot gasi pe cineva mult mai bun pentru a se casatori. Daca aceasta este problema, atunci fa-l sa inteleaga ca decizia ii apartine lui, nu lor. El va trai alaturi de tine, nu parintii lui. Desigur, nici relatia cu parintii lui nu trebuie sa fie pusa in pericol. Este o situatie complicata pentru care ar fi bine sa se gaseasca o solutie care sa-i multumeasca pe toti.

Iubitul tau nu vrea sa va casatoriti. Ce faci

Iubitul tau nu vrea sa va casatoriti. Ce faci

A mai fost casatorit? Daca a mai trecut la un moment dat printr-o astfel de experienta, insa nu a fost una placuta, este de inteles de ce ii este teama sa faca din nou pasul cel mare. A trecut prin momente dificile si, poate, si-a promis ca nu se va mai casatori niciodata. Fii alaturi de el, incearca sa il intelegi si arata-i ca tu esti altfel, ca nu toti oamenii sunt la fel, nu toate femeile il vor face sa sufere.

Indiferent de motivul pentru care nu vrea sa va casatoriti, cel mai bine ar fi sa comunicati. Nu iti face scenarii in minte, crezand, poate, ca nu te iubeste. Vorbeste cu el si afla care este motivul.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment