Iti inviti seful si colegii de serviciu la nunta?

Iti inviti seful si colegii de serviciu la nunta? Este o intrebare pe care viitorii miri si viitoarele mirese si-o adreseaza. Si, daca in legatura cu alte aspecte legate de nuta, precum aroma tortului sau meniul in scurt timp luati o decizie, in ceea ce priveste lista de invitati este posibil sa aveti nevoie de mai multe zile pentru a ajunge la numarul final de invitati si sa fiti siguri ca aceia sunt singurii oameni pe care ii vreti la nunta. Cand vine vorba despre colegii de serviciu si sefi, cum este mai bine sa procedati? Este obligatoriu sa ii invitati la nunta? Ei bine, rapsunsul este negativ. Nu, nu sunteti obligati sa faceti asta. Iata de ce trebuie sa tineti cont cand trebie sa luati o astfel de decizie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iti inviti seful si colegii de serviciu la nunta? Iata ce trebuie sa ai in vedere inainte de a lua decizia finala

1. Pune-i la finalul listei

Daca nu sunteti apropiati, insa ar fi ciudat totusi sa nu ii inviti la nunta, pune-i la finalul listei. Afla intai care sunt persoanele care pot veni la eveniment si, daca mai sunt locuri libere, afla daca sunt compatibile cu numarul celor de la serviciu. Daca numerele se potrivesc, atunci ii poti invita pe cei de la locul de munca daca asta iti doresti cu adevarat.

Iti inviti seful si colegii de serviciu la nunta

Iti inviti seful si colegii de serviciu la nunta

2. Sunteti prieteni si in afara locului de munca?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca va leaga o relatie de prietenie care merge dincolo de locul de munca, atunci da, ii poti chema si pe cei de la serviciu. Este evident de ce vei dori sa ii ai aproape intr-o zi atat de importanta cum este cea in care te casatoresti. Si sigur si ei se vor bucura sa fie acolo, alaturi de tine.

3. Poti invita cativa, nu pe toti

Nu uita lucrul acesta. Nu esti obligat/a sa ii inviti pe toti. Te poti limita numai la cei cu care chiar ai o relatie de prietenie. Poate fi vorba despre o persoana sau cinci. Sau poate fi vorba de nicio persoana, daca simti ca nu te leaga nimic de cei de la lcoul de munca. Este nunta ta, deci este alegerea ta. Nu trebuie sa ii chemi numai pentru ca lucrezi alaturi de ei, daca simti ca nu va leaga nimic altceva in afara de faptul ca lucrati in acelasi loc.

Iti inviti seful si colegii de serviciu la nunta

Iti inviti seful si colegii de serviciu la nunta

4. Pregateste-te pentru comentariile care vor urma

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este posibil sa apara unele comentarii rautacioase si sa fii intrebat/a de ce nu i-ai chemat la nunta si pe cei de la locul de munca. Pregateste-te pentru astfel de situatii. Este bine sa ai dinainte un raspuns pregatit, asa incat sa nu fii luat/a prin surprindere si astfel sa te balbai sau sa spui ceva ce ti-ai fi dorit sa nu spui. Poti mentiona faptul ca a fost o nunta intima, cu familia si cativa prieteni sau ca ai avut un numar limitat de locuri din cauza localului si nu a fost posibil sa inviti pe toata lumea. Mentioneaza ca, totusi, ti-ar placea sa sarbatoiresti si alaturi de ei intr-un alt mod.

Si acum, la final, te invt sa citesti si articolul de aici legat de invitatii la nunta. Iti poate fi de ajutor.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment