Iti inviti seful la nunta sau nu?

Iti inviti seful la nunta sau nu? Este o intrebare pe care multi viitori miri si multe viitoare mirese si-o adreseaza. Sunt mai multe lucruri la care trebuie sa te gandesti inainte de a gasi rapsunsul pentru aceasta intrebare. Insa, intr-o astfel de situatie, vei afla ce ai de facut tinand cont de cateva aspecte simple. In felul acesta vei sti daca este sau nu este indicat ca seful tau sa participe la eveniment. Afla mai multe detalii din randurile care urmeaza.

Iti inviti seful la nunta sau nu?

Situatia nu trebuie sa fie foarte complicata. Raspunsul il vei gasi foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la relatia pe care o ai cu seful tau. Daca nu este numai una profesionala ci, din contra, sunteti si prieteni, atunci cu siguranta trebuie sa primeasca invitatie la nunta ta. Pe de alta parte, daca nu sunteti apropiati, atunci nu trebuie sa simti ca esti obligat/a sa iti inviti seful la eveniment. Da, asa este, este seful tau la serviciu. Si atat. Nu ii trimite invitatie numai din obligatie. Vei face asta numai daca iti doresti cu adevarat sa vina la nunta ta.

Iti inviti seful la nunta sau nu?

Lauren Brown Photography

Mai exista o situatie despre care trebuie sa vorbim. Daca, de exemplu, ii inviti la nunta pe toti cei de la serviciu, insa nu si pe seful tau, trebuie sa te gandesti ca nu este pus intr-o situatie prea placuta stiind ca toti au primit invitatie, insa numai el nu. Gandeste-te ca inainte de toate si seful tau este om si are sentimente. Asa ca, daca vrei sa iti excluzi seful din lista de invitati, ai grija atunci cand le dai colegilor invitatia, iar sefului tau nu. In astfel de cazuri trebuie sa fii discret si sa te gandesti si la sentimentele celorlalti. Da, este adevarat ca nu te obliga nimeni sa iti inviti seful la nunta, dar daca toti ceilalti de la serviciu vor veni la eveniment, insa el nu a primit invitatie, atunci il vei pune intr-o situatie neplacuta. Si, daca nu va veni la nunta, atunci ar fi bine daca nu i-ai vorbi despre deciziile pe care le iei in legatura cu marele eveniment. Limitati-va la ceea ce este legat de locul de munca si nimic mai mult.

CITESTE SI: Pe cine inviti la nunta?

CITESTE SI: Iti inviti parintii vitregi la nunta?

Iti inviti seful la nunta sau nu?

The Knot

Asadar, nu exista reguli care sa iti spuna daca poti sau nu poti sa iti inviti seful la nunta. Totul depinde de tine si de relatia pe care o aveti. Daca simti ca nu poate lipsi de la nunta, daca sunteti apropiati, atunci cu siguranta ai putea sa ii dai o invitatie la marele eveniment. Daca relatia voastra este strict profesionala, atunci nu, nu trebuie sa vina la nunta. Asta pentru ca nu ai de ce sa te simti obligat/a sa il inviti. Cu siguranta va intelege.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat daca trebuie sau nu trebuie sa iti inviti seful la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment